O romanca are 42 de ani si a nascut de 20 de ori!

Sursa foto cover: realitateadearges.net

O femeie din Arges, are 42 de ani, a nascut de 20 de ori si oficial este mama cu cei mai mult copii din Romania.  Pana in  prezent, cel mai mare copil are 23 de ani, in timp ce ultimul nu are nici doua saptamani de la nastere.

Citeste si: La 23 de ani este cea mai tanara bunica din lume!

Georgiana Vacaru este mama care a uimit o tara intreaga. Femeia locuieste in comuna Stoenesti, satul Cotenesti si este considerata mama cu cei mai multi copii din tara noastra.

Romanca a nascut pentru prima data la varsta de 19 ani, iar de atunci a adus pe lume cate un copil aproape in fiecare an, cel mai mic dintre copii fiind o fetita care s-a nascut in primele zile ale anului 2020, potrivit realitateadearges.net.

In prezent, familia este compusa din 12 baieti, 8 fete, mama si tatal lor, iar toti locuiesc intr-o casa cu 8 camere. Cu toate ca tatal pleaca la munca in strainatate de doua ori pe an, principalul venit al familiei sunt alocatiile copiilor.

Medicul care a asistat-o pe Georgiana la nastere a asigurat-o ca este sanatoasa si ca poate sa mai aduca pe lume si alti copii, daca isi vor mai dori acest lucru. „Daca Dumnezeu imi mai da copii, nu ii oprim, Dumnezeu stie ce se va intampla”, a declarat Georgiana Vacaru pentru sursa citata.

Citeste si: Cameron Diaz a devenit mama la 47 de ani

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here