O fetita de un an, incuiata de parinti in masina, in Mamaia; Politia a deschis o ancheta

Imagini cu o fetita de un an, incuiata intr-o masina parcata la soare, in statiunea Mamaia, au fost postate pe facebook, internautii comentand ca micuta este inchisa de cel putin 30 de minute si parintii ar fi plecat la plaja. Politia Constanta a deschis o ancheta in acest caz.

Citeste si Anchete la Suceava dupa ce o mama si bebelusul ei au murit la Spitalul din Radauti

In filmarea postata pe facebook apare un autoturism cu numere de Suceava, iar pe bancheta din spate, asezata intr-un scaun pentru copii si asigurata cu o centura, se vede o fetita, de aproximativ un an, care nu pare agitata sau ca ar suferi de ceva. Cei care au filmat incidentul comenteaza ca micuta ar fi fost inchisa si abandonata in masina mai bine de 30 de minute, timp in care parintii ar fi fost plecati pe plaja.

Oamenii se arata revoltati de faptul ca micuta a fost lasata singura, incuiata in masina, iar unii chiar au sugerat sa sparga geamul autoturismului si sa anunte politia.

In cele din urma, nimeni nu a sunat la Politie, insa in urma aparitiei imaginilor pe facebook, oamenii legii s-au autosesizat si ii cauta pe parintii fetitei.

„Nici la Politia Mamaia si nici prin Serviciul 112 nu a fost facuta nicio sesizare in acest caz. Noi ne-am autosesizat dupa ce a fost vazut filmuletul postat pe reteaua de socializare. In prezent se efectueaza cercetari pentru a fi identificati parintii copilului, urmand ca acesti sa fie audiati in vederea lamuririi tuturor aspectelor. La acest moment nu ne putem pronunta mai mult asupra acestui caz”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, Cristina Vasile.

De asemenea, si Directia pentru Protectia Copilului Constanta s-a autosesizat, reprezentantii institutiei urmand sa ia legatura cu cei din Suceava, deoarece autoturismul in care era incuiata fetita era inmatriculat in Suceava.

Sursa: Mediafax

Vezi si Scaunelul de masina poate salva viata copilului tau!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here