O fetita de trei ani, in coma la spital, dupa ce a cazut peste ea un televizor

O fetita de 3 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce peste ea a cazut un televizor. Incidentul s-a petrecut cand parintii erau plecati de acasa, iar fetita si cei 5 frati ai ei erau in grija unui barbat. Anul trecut, fetita a fost operata dupa ce peste ea a cazut un frigider.

Vezi si Marsul pentru viata 2019 „Unic din prima secunda”

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Bacau, Catalina Cretu, a declarat ca o fetita in varsta de trei ani din comuna bacauana Plopana a fost transportata la spital, dupa ce peste ea a cazut un televizor.

In momentul in care a avut loc accidentul, copilul si ceilalti cinci frati de 5,7, 8, 11 si 12 ani se aflau in grija unui localnic.

„Este vorba despre un eveniment care s-a intamplat cand cei sase minori se aflau la domiciliu, supravegheati de o persoana de 48 de ani, din localitate. La un moment dat, unul dintre minori s-a urcat pe un dulap pe care era un televizor, s-a dezechilibrat, a cazut dulapul si implicit si televizorul, care a lovit in zona capului o minora trei ani, care a fost transportata la spital. S-a deschis un dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a declarat Catalina Cretu, purtatorul de cuvant al IPJ Bacau.

Imediat dupa accident, fetita a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, in coma.

Parintii au anuntat ca anul trecut aceasta a fost operata, dupa ce peste ea a cazut un frigider.

„Acum este in stare mai buna, intubata, deschide ochii, are o evolutie favorabila. Ea a venit in coma, intr-o coma de gradul II, nu deschidea ochii, nu vorbea, s-a facut tomograf in urgenta si s-au identificat mai multe leziuni nechirurgicale. A fost transportata in Sectia de ATI, pentru tratament si monitorizare. Va ramane internata, sa vedem cum evolueaza. De la familie am inteles ca anul trecut a mai avut un trauamatism, i-a cazut un frigider in cap. Am inteles ca a avut o interventie chirurgicala atunci”, a declarat Dan Andronic, medic specialist neurochirugie.

Directia Generala de Asistenta Sociala şi Protectia Copilului (DGASPC) Bacau a deschis o ancheta in acest caz.

Citeste si Ziua Portilor Deschise la o scoala cu predare in limba germana

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here