O fetita de 3 ani a murit, iar fratele ei este in stare grava dupa incendiul din Bacau

O fetita de 3 ani a murit, iar fratele ei, de 2 ani, este in stare grava, in urma incendiului produs intr-un apartament de pe strada Cuza Voda, din municipiul Bacau. Incendiul a fost provocat chiar de copii, dupa ce s-au jucat cu chibriturile.

Citeste si: Cinci adulti si doi copii, la spital in urma unui incendiu din Bucuresti

Purtatorul de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu, a declarat ca fetita de 3 ani a murit, decesul fiind declarat la spital. Fratele ei de 2 ani este in stare grava.

„Amandoi au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau de echipajele SMURD. Au fost scosi din apartament in stare de inconstienta. S-au facut manevre de resuscitare la fata locului si au continuat la spital. Nu au suferit arsuri, ci au fost intoxicati cu fum”, a declarat Grecu.

Acesta a precizat ca incendiul, care a izbucnit intr-un apartament aflat la demisolul unui bloc din Bacau, a fost provocat chiar de cei doi copii care s-au jucat cu chibriturile.

„Incendiul a fost observat cu intarziere. Cei doi copii erau singuri in camera, in dormitor. S-au jucat cu chibriturile. Se pare ca au dat foc la salteaua patului. Era un parinte in casa. A fost insa o degajare mare de fum”, a adaugat purtatorul de cuvant al ISU Bacau.

In apartament mai era un copil de patru luni, acesta fiind scos insa pana la sosirea pompierilor. Echipajele ISU au mai evacuat patru adulti si un copil din blocul respectiv.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Cinci copii evacuati dupa un incendiu intr-o garsoniera

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here