O fetiță de 2 ani a fost găsită înecată în cadă, iar mama acesteia este principalul suspect

La Iași, o fetiță de doi ani a fost găsită înecată în cadă. Micuța a fost dusă la spital, dar era deja în comă de gradul patru. Mama copilei susține că a lăsat-o nesupravegheată timp de 3 minute și că a găsit-o înecată. Cu toate acestea, medicii au găsit pe trupul fetiței mai multe lovituri și au alertat poliția, potrivit știrileprotv.ro. Copilul s-a stins dumincă seara la spital.

Rudele o bănuiesc pe mama că ar fi abuzat-o fizic pe fetiță în repetate rânduri, spunând că tânăra de 21 de ani nu și-ar fi dorit copilul.

”Ea era foarte irascibilă, se enerva de la orice, ea nu și-a dorit copilul ăsta, a aflat la 5 luni, a vrut să îl avorteze, dar medicul nu s-a implicat. Și când era fetița mică, știți că au colici copiii, o trântea, spunea că i-a distrus viața. Tatăl copilului, când aducea fetiță în vizită avea urme pe picior, zgârietură pe față și eu îl întrebam ”ce are Sofia?”. Și tatăl, neștiind, zicea că probabil a căzut. Nici el nu știa. Ea, la toți din familia noastră, a zis că a căzut în cadă. Și că s-a dus în living 3 minute și când s-a întors a găsit fata în apă, înecată, nu lăsăm cazul așa” a spus una dintre mătușile copilei, potrivit sursei citate anterior.

Pe 25 septrembrie micuța ar fi împlinit 2 ani.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here