O femeie insarcinata a murit intr-un accident grav in Bistrita-Nasaud

Accident grav, Bistrita-Nasaud

O femeie insarcinata, in varsta de 32 de ani, a murit intr-un accident grav care a avut loc in localitatea Sieu Magherus, din Bistrita Nasaud.

Tanara insarcinata era la volanul masinii, in dreapta se afla sotul acesteia, iar pe bachata din spate, in scaunelul auto, copilul lor de 2 ani. Familia era in concediu, in drum spre mare. Potrivit declaratiilor oferite e politistii IPJ Bistrita-Nasaud, o masina care venea de pe contrasens si-a parasit banda de mers si a intrat in masina in care se afla aceasta familie. Localnicii au sunat la 112.

Copilul, tatal acestuia si soferul celuilalt autoturism au leziuni usoare si au fost transportati la spital. Medicii au incercat sa o resusciteze si pe tanara insarcinata, dar nu a raspuns manevrelor applicate.

Astazi, pe Drumul National 17, in localitatea Sieu-Magherus a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unei persoane si ranirea altor 3. Conform primelor date, un autoturism condus de un barbat de 34 de ani din Rusu de Jos, a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie de 32 de ani din Baia-Mare. In urma impactului a rezultat decesul soferitei, ranirea a doi pasageri din acelasi autoturism cat si ranirea soferului de 34 de ani. Soferul de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Politistii au intocmit un dosar penal si continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauza si imprejurarile in care a avut loc nefericitul evenimentul”, a anuntat IPJ Bistrita-Nasaud.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here