O femeie a purtat și a născut copilul altei femei, neștiind că a primit embrionul greșit în urma FIV

Sursa foto: Newsconserns.com

Un caz neobișnuit și tragic este dezbătut de cîteva săptămâni, când s-a aflat că femeie a purtat și a născut copilul altei femei, neștiind că a primit embrionul greșit în urma FIV.

Mai exact, un doctor de la o clinică de fertilizare in vitro a greșit embrionii și implantat în uterul unei femei embrionul care aparținea altei femei, lăsându-le pe ambele să poarte, să nască și să crească bebeluși care nu le aparțineau, potrivit cnbc.

Alexander și Daphna Cardinale au simțit încă de la nașterea fiicei lor (septembrie 2019) că ar fi o problemă, pentru că aceasta nu le semăna deloc, având părul închis la culoare, pielea mai închisă.

Alexander susține că a atras atenția chiar de la început că  fetița lor nu seamănă deloc cu ei și că probabil cei de la clinică au făcut o greșeală. Atunci când fetița lor avea 2 luni, Daphna a cerut să i se facă micuței un test de AND pentru a-l ajuta pe soț să treacă peste această problemă, dar șocul pe care l-au avut ei atunci când a venit rezultatul, nu l-a putut prezice nimeni. Testul arăta că acest bebeluș, din punct de vedere biologic, nu este a niciunuia dintre ei. Practic, timp de trei luni, un cuplu a crescut copilul altui cuplu. După câteva cercetări și analize Alexander și Daphna au găsit cuplul biologic căruia îi aparținea acest copil și care le creștea bebelușul lor, fără să știe ce s-a întîmplat. Ambele cupluri au fost devastate și în ianuarie 2020 au schimbat copiii, astfel încât fiecare să-ți poată crește copilul biologic.

Alexander și Daphna au dat în judecată clinica de fertilizare pentru medical, neglijență și tăinuire.

Amintirile noastre despre naștere vor fi întotdeauna contaminate de realitatea dureroasă că fiica noastră biologică a fost dată altcuiva, iar copilul pe care m-am luptat să-l aduc pe această lume nu era al meu.” a spus Dapha, explicând că i s-a răpit ”binecuvântarea de a-mi purta propriul copil”. Dapha susține că devastator a fost și pentru fiica lor mai mare, de 5 ani, atunci când i s-a explicat că trebuie să ducă surioara mică de care se atașase, înapoi și să aducă alt bebeluș.

În prezent cele două cupluri țin legătura și se vizitează des.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here