O educatoare din Suceava este acuzată că a agresat sexual 3 fetițe

Foto: www.thenewsminute.com

O educatoare din județul Suceava este învinuită că ar fi agresat sexual trei fetițe, două dintre acestea fiind surioare, iar cea mai mică având vârsta de doar trei ani. Faptele șocante ale femeii, în vârstă de 51 de ani au fost descoperite după ce tatăl celor două surioare i-ar fi incendiat mașina educatoarei, ca să se răzbune pe aceasta. Educatoarea este acum în arest pentru 30 de zile.

Cazul respectiv a ieșit la iveală, la jumătatea lunii decembrie, anul trecut, după ce tatăl celor două surioare i-a incendiat mașina educatoarei, pentru a-și face singur dreptate, iar educatoarea a depus plangere la poliție. În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut ce a făcut, explicând că motivul era pentru a se răzbuna pe ceea ce le-a făcut educatoarea celor două fiice ale lui. Polițiștii au verificat acuzațiile bărbatului și astfel s-a ajuns la ipoteza copilelor abuzate, ba mai mult de atât, a apărut și cea de-a treia presupusă victimă, o află fetiță din grupa educatoarei.

“Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală (inclusiv fizică) asupra minorelor au existat, fiind identificată chiar şi o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava, Ionuţ Epureanu, scrie adevărul.ro.

Anchetatorii bănuiesc că sunt mai mulţi copii care au avut parte de astfel de experiențe la grădinița din comuna Bosanci, unde educatoarea a fost cadru didactiv de aproximativ 20 de ani.

Uimitor este faptul, că deși au fost demonstrate urme de agresiune la cele trei fetițe, luni dimineață, mai multe mame din comuna Bosanci, au venit în fața grădiniței ca să o susțină pe educatoare acuzată de agresiune sexuală.

E greu de înțeles cum găsești niște părinți care să susțină o persoană care a comis acest lucru” a spus Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, în cadrul unei emisiuni la Digi24.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here