O adolescenta a fost batuta de mai multi copii intr-un parc

O adolescenta a fost batuta cu salbaticie, cu pumnii si picioarele, apoi tarata de par prin parc pentru ca ar fi refuzat sa loveasca o alta fata. Tot scandalul a fost filmat si postat pe Facebook, imaginile devenind virale. Politistii s-au autosesizat si au deschis o ancheta.

Citeste si Adolescentul din Alba care a batut un copil, retinut

In imagini se vede cum adolescenta este pusa sa loveasca alte fete, insa aceasta refuza, motiv pentru care este batuta cu pumnii si picioarele de celelalte fete care participa la scandalul din Parcul Morarilor Pantelimon.

La un moment dat, una dintre batause o ia pe victima de par si o taraste prin parc, reprosandu-i ca nu face ce i se spune. Toata bataia la care participa mai multi tineri, ce par sa fie minori, a fost filmata, iar imaginile au fost postate pe Facebook. Politia Capitalei s-a autosesizat in acest caz si au deschis o ancheta, fiind demarate verificari pentru identificarea persoanelor implicate.

In aceeasi zi in care politistii s-au autosesizat, mama fetei batute a mers la Politie si a depus o plangere.

„In aproximativ o ora, tinerele ce apareau in imagini au fost depistate si conduse la sediul Sectiei, unde au fost audiate in prezenta parintilor si reprezentantilor DGASPC sector 2. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, a spus Ciprian Romanescu, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

Sursa: Mediafax

Citeste si Adolescenta, rapita, batuta cu biciul si obligata sa faca materiale pornografice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here