O actrita de 14 ani, printre cele mai influente personalitati

Actrita Millie Bobby Brown, in varsta de 14 ani, printul Harry, liderul nord-coreean Kim Jong-un, presedintele american Donald Trump si omul de afaceri Elon Musk au fost inclusi in lista de anul acesta a celor mai influente 100 de personalitati realizata de publicatia Time.

Actrita britanica Millie Bobby Brown, star al serialului SF „Stranger Things”, in care joaca de la varsta de 12 ani, este cea mai tanara personalitate aflata vreodata pe aceasta lista, care, de obicei, este impartita pe domenii (pionieri, lideri, titani, artisti si simboluri).

Vezi si Actrita Halle Berry, mamica unei fetite

Pe lista Time de anul acesta i se alatura printul Harry, logodnica acestuia, fosta actrita americana Meghan Markle, artista rap Cardi B, cantaretii Rihanna, Kesha si Shawn Mendes, jucatorul de tenis Roger Federer, actrita Nicole Kidman si primarul Londrei, Sadiq Khan.

De asemenea, pe aceasta lista se afla si actorul Hugh Jackman, actrita si regizoarea Greta Gerwig, regizorul Guillermo del Toro, premierul canadian Justin Trudeau, presedintele chinez Xi Jinping, premierul Japoniei, Shinzo Abe, presedintele francez Emmanuel Macron, vedeta TV Oprah Winfrey si fondatorul si CEO Amazon, Jeff Bezos.

Potrivit Time, un numar record de 45 de personalitati din lista de anul acesta au sub 40 de ani. Personalitatile sunt alese de editorii revistei in functie de „cat de multe lucruri pot invata oamenii de la ele”. Revista Time, care are mai multe milioane de cititori la nivel mondial, ofera anual, din 1927, si titlul de persoana anului. Anul trecut, acest titlu a fost atribuit miscarii online de constientizare a hartuirii si abuzului sexual #MeToo.

Vezi si Actrita Nicole Kidman a dat nastere primului sau copil, Sunday Rose

Sursa:Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here