Nu rata editia de primavara BABY EXPO 2018 !

In perioada 26-29 aprilie 2018, BABY EXPO 2018 – Editia de Primavara pune la dispozitia viitoarelor mamici si parintilor care au copii cu varste intre 0 si 5 ani o serie de noutati si cele mai in voga produse, menite sa usureze viata de parinte si sa ofere confort prichindeilor.

Vezi si Produse unice la nivel mondial, in premiera la targul Baby Boom Show

Considerat unul dintre cele mai cool evenimente dedicate parintilor, targul de la Sala Polivalenta din Bucuresti, mai este deschis si astazi pana la ora 16:00, intrarea fiind 10 lei de persoana, pentru parinti si gratuita pentru copii. Daca vreti sa faceti o vizita, noi va prezentam cateva din noutatile pe care le veti gasi acolo:

– Baby Jogger prezinta senzationalele carucioare City Mini, carucioarele care se pliaza intr-o secunda

– Unicul produs din lume : Baby Hug 4 in 1, un produs multifunctional ce poate fi transformat intr-un cosulet „pe roti” pentru bebe, intr-un sezlong, intr-un scaun de masa dar si intr-un fotoliu pentru copii

– Patut next2me: cel mai premiat si mai bine vandut in lume patut pentru co-sleeping

– Maxi Cosi AxissFix Air, primul scaun din lume cu tehnologie airbag incorporata

– Thermomix – cea mai mica bucatarie mobila din lume. Gateste la abur, emulsioneaza, cantareste, framanta, fierbe, mixeaza, paseaza, toaca, razuieste, macina, controleaza temperatura, bate spume sau creme

– Colectia 2018 Peg Perego Carucior 3 in 1 Book Plus Breeze

– Body-urile extensibile JBIMBI, realizate dintr-o fibra inovatoare folosita pentru echipamentele sportive, un body ce creste impreuna cu copilul tau si care respecta miscarile sale delicate

– Cel mai asteptat scaun auto al anului 2018 : Graco Turn2 Reach. Sistemul patentat de inclinare pana la pozitia perfect orizontala, face din Turn2 Reach singurul scaun auto ce poate oferi pozitie de somn pentru bebelusii cu greutatea de pana la 10 kg

– Plusurile prietenoase de la Nattou – Nina Iepurasul si Alex Magarusul

– Jocuri cooperative Haba pentru copii si parinti

– Timmo este singurul producator de pantofi pentru copii si bebelusi pe sistemul mers descult, sistem recomandat de medici ortopezi din toata lumea

– Cel mai silentios aspirator nazal electric, reincarcabil prin USB

– Cele mai haioase si mai performante familii de videofoane digitale V-Tech

– Colectia 2018 de costume si trusouri de botez.

Reduceri la pachetele Cord Blood Center de pana la 1.000 de lei

Multi parinti vaneaza reducerile, asa ca targul este un bun prilej de-a profita de discounturi substantiale la produse destinate ingrijirii celor mici si nu numai. De exemplu, viitoarele mamici care doresc sa recolteze la nastere celule stem din cordonul ombilical si sa le stocheze in banci, au posibilitatea sa incheie la targ contracte la preturi avantajoase cu bancile de celule stem. Cei care se opresc la standul Cord Blood Center pot obtine informatii medicale si despre tehnicile de procesare utilizate in domeniu, si despre placenta – Cord Blood Center fiind unica banca de celule stem care ofera si recoltarea si stocarea de tesut placentar.

Standul Cord Blood Center

,,Cel mai bine vandut pachet in cadrul targului este pachetul Diamond care presupune recoltarea de sange ombilical, sange placentar si tesut de cordon ombilical. Reducerile la pachetele noastre sunt de pana la 1.000 de lei, iar cei care aleg serviciile Cord Blood Center primesc si cadouri. In ceea ce priveste noutatile, incercam sa ne extindem putin serviciile pentru a oferi viitoarelor mamici un pachet complet. In acest sens, am introdus recent PrenaTest – teste de screening genetic prenatal. Testul se poate face incepand cu saptamana a 9-a de sarcina si detecteaza cu precizie de peste 98% aneuploidii cromozomiale precum sindomul Down, Patau, Turner, Klinefelter, DiGeorge etc. Testul este absolut inofensiv pentru mamica sau bebe,” a declarat Adrian Bot, de la Cord Blood  pentru Superbebe.ro.

In perioada 5-6 mai, Cord Blood Center va organiza evenimentul „Ziua Portilor Deschise” prin care ofera parintilor si viitoarelor mamici ocazia sa viziteze banca de celule stem din Bucuresti, sa vada tehnologia si unitatea de stocare. Inscrierile se pot face chiar si in cadrul targului, mai multe detalii puteti gasi aici – http://www.cordcenter.ro/te-invitam-la-ziua-portilor-deschise-la-bucuresti/

Cosulet, sezlong, scaun de masa si fotoliu -4 in 1 de la Chicco

Chicco are la targ un cosulet multifunctional 4 in 1 Chicco Baby Hug, un produs multifunctional, oferind o solutie exclusiva 4 in 1, putand fi transformat cu usurinta intr-un cosulet „pe roti” pentru bebe, intr-un sezlong, intr-un scaun de masa, dar si intr-un fotoliu pentru copii astfel incat sa faciliteze o apropiere profunda intre copii si parintii deopotriva in momentele cand sunt acasa. In sprijinul mamelor care alapteaza, firma prezinta Pompa de san electrica Chicco Naturally Me. Tot la standul Chicco, puteti vedea scaunul de masa Chicco Polly 2 Start asemuit cu „cea mai placuta imbratisare data vreodata, dupa cea a mamei”.

Stem Sure ofera la semnarea contractului, un scaun auto Caretero Scope pentru bebelus

Stem Sure aduce in Romania serviciile bancii engleze de celule stem BioVault, una dintre cele mai titrate si experimentate banci de celule stem din Europa.

Standul Stem Sure Baby Expo aprilie 2018

,,La targ, parintii prefera in general o varianta de pachet care include atat recoltarea si procesarea de sange din cordonul ombilical (celule stem hematopoietice), cat si de tesut de cordon ombilical (celule stem mezenchimale), transportul probei, testarea si stocarea integrala pana la 18 ani ai copilului.  Oferim viitorilor parinti posibilitatea de a alege singurul produs complet (celule stem hematopietice si mezenchimale) oferit prin intermediul unei banci de celule stem acreditate JACIE. La semnarea contractului, parintii primesc gratuit un scaun auto Caretero Scope pentru bebelus, precum si un voucher de reducere de la partenerii nostri de la centrul de recuperare Sfintii Arhangheli. Acesta este disponibil in mai multe modele si poate fi folosit din primele zile de viata ale bebelusului pana la varsta de 5 ani. In plus, orice viitoare mamica care ajunge la noi la stand primeste gratuit un cadou pentru bebe”, a precizat Georgiana Nelepcu Sales Manager Stem Sure.

Designuri noi de Manduca, in editie limitata la targ

Hiphip prezinta la targ sisteme de purtare ergonomice Manduca (Manduca Clasic, Manduca Duo si wrap elastic Manduca) si Marsupii, precum si accesorii pentru vara (palarii de soare cu factor de protectie UV pentru copii si adulti, ochelari de soare Ki ET LA pentru copii).

Produse de la Hiphip

,,Noutatile acestui targ sunt noile modele de palarii de la ManyMonths din bumbac si canepa, dar si trei designuri noi de Manduca, editie limitata. Toate produsele prezentate la targ au reducere de 10% fata de preturile de pe hiphip.ro.”, a precizat Olivia Sabotnicu, de la Hiphip. Grabiti-va, daca vreti palarii de soare pentru cei mici, pana acum au fost cele mai vandute in cadrul targului!

Pinguini noi, editia 2018 in premiera la BabyExpo

Bioderma deruleaza anul acesta o campanie legata de protectia solara pentru copii, asa ca produsele din campanie sunt prezente la targ si pot fi achizitionate la preturi foarte bune. In gama Photoderm sunt mai multe produse care ofera protectie solara foarte inalta, dar si protectie interna (sustine mecanismele naturale de protectie impotriva efectelor negative ale UV): spray, lapte colorat, dar si o spuma “jucausa” si irezistibila pentru copii. Daca veti achizitiona spuma cu protectie solara, copiii vor primi si un tricou de plaja cu protectie UV.

Pinguinii de la Bioderma la Baby Expo

,,Am venit la Baby Expo cu produse pentru pitici si mamici. Cel mai bine vandut produs al nostru este gelul de spalare ABCDerm Gel spumant 1L. El este defapt produsul-vedeta atat la targuri cat si in farmacii. Mamicile il iubesc pentru ca este un dermo-cosmetic de calitate, care curata bland, nu contine detergent sau ingrediente controversate si este foarte practic: un flacon de 1L cu pompita ce poate fi folosit de intreaga familie. Avem si o colectie de Pinguini noi, editia 2018 pe care i-am adus in premiera la Baby Expo. In fiecare an avem modele noi pe care copiii le adora si la fiecare targ mai adauga cativa voiosi la colectia de acasa. Este o promotie cu traditie la noi, pe care consumatorii o asteapta an de an: la orice produs cumparat primesc un Pingu. In plus, avem un kit de “Esentiale pentru bebe” care cuprinde ABCDerm Gel spumant 1L, ABCDerm H2O servetele umede cu solutie micelara, crema de scutec ABCDerm Change Intensive si crema de corp ABCDerm Hidratant, impreuna cu o geanta de scutece foarte practica si o paturica de schimbat scutece”, a declarat pentru Superbebe Adina Manaila.

Autor: Alexandra Manaila

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here