Noua copii au ajuns la spital dupa ce au consumat lapte stricat la scoala

Noua copii au ajuns la spital dupa ce au consumat lapte stricat la scoala. Elevii din clasa a treia de la Scoala Generala din Badeuti, judetul Suceava, au ajuns la Spitalul din Radauti cu toxiinfectie alimentara dupa ce au consumat din laptele pe care l-au primit la scoala.

Citeste si Adolescenta de 17 ani, lovita mortal de tren

Directia de Sanatate Publica a judetului Suceava a declansat o ancheta la Scoala Generala din Badeuti, dupa ce noua elevi au ajuns la spital cu suspiciune de toxiinfectie alimentara. Copiii le-au spus medicilor ca au consumat lapte la scoala si ca acesta ar fi avut un gust ciudat.

„Exista o suspiciune de toxiinfectie alimentara la o scoala generala din Badeuti. Noua copii de clasa a treia, dupa ce au consumat laptele, au prezentat simptome digestive si s-au prezentat la Spitalul Municipal din Radauti. Colegii mei desfasoara o ancheta epidemiologica in acest caz si s-au deplasat si la fata locului, la scoala, pentru a recolta probe. Copiii care au ajuns la spital prezinta forme usoare de toxiinfectie”, a declarat directorul Directiei de Sanatate Publica Suceava, dr. Liliana Gradinariu. Elevii au ajuns la spital cu dureri abdominale, cu greata si unii dintre ei si cu varsaturi.

La ora transmiterii acestei stiri, copiii se afla sub supraveghere medicala, iar medicii urmeaza sa decida daca este nevoie de internarea lor in spital.

Vezi si Copil mort dupa trei zile de la nastere. Politia a deschis o ancheta

Sursa: Mediafax

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here