Ministerul Educatiei a publicat testele de simulare online pentru examenele nationale

Luni, 30 martie 2020,  Ministerul Educatiei a publicat testele de simulare online pentru examenele nationale. Elevii care vor sustine Bacalaureatul si Evaluarea Nationala pot intra aici sa le descarce.

“In contextul suspendarii cursurilor, pentru pregatirea elevilor in vederea sustinerii examenelor nationale, Ministerul Educatiei si Cercetarii a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor sustine examenele nationale.

Resursele de antrenament tip test, realizate impreuna cu Centrul National de Evaluare si Examinare, respecta modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa in aceasta saptamana si de a continua efortul in vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Baremele de evaluare si de notare vor fi publicate pe acelasi site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare si calibrare a modului in care au fost redactate raspunsurile.

Totodata, in cadrul emisiunilor Telescoala vor fi prezentate unele solutii ale acestor teste de antrenament, cu explicatiile necesare pentru a intelege cat mai bine raspunsurile din baremele de evaluare si de notare” se arata in comunicatul Ministerului Educatiei.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here