Meghan Markle si Printul Harry sunt din nou parinti. Iata cum se numeste fetita lor

Meghan Markle si Printul Harry/ Sursa foto: Hello Magazine

Meghan Markle si printul Harry sunt din nou parinti. Ducii de Sussex au anuntat nasterea celui de-al doilea lor copil, o fetita, pe nume Lilibet-Diana Mountbatten Windsor.

Meghan Markle insarcinata/ Sursa foto: Insider

Numele micutei este unul special, pe de o parte, pentru a aduce un omagiu printesei Diana, iar pe de alta parte, fiindca “Lilibet” era numele de alint pe care-l avea in copilarie Regina Elisabeta a II.

Micuta s-a nascut pe 4 iunie, in jurul orei locale 14.00, la spitalul Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, California si a cantarit la nastere 3,5 kg.

Cu mare bucurie, Printul Harry si Meghan, Ducele si Ducesa de Sussex, si-au intampinat fiica, pe Lilibet, Lili Diana Mountbatten-Windsor, pe lume. Lili s-a nascut vineri, 4 iunie, la ora 14:00 cu ajutorul medicilor si a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, CA” este anuntul oficial oferit de reprezentantul cuplului de Sussex.

Meghan Markle, Printul Harry si Archie/Sursa foto: Oprah Daily

Lilibeth are un frate mai mare, pe nume Archie, in varsta de 2 ani si este al 11-lea stranepot al reginei si al cincilea nepot al printului Charles.

 

 

 

Citeste si: Pierderea unei sarcini nu este un subiect tabu, iar celebritatile confirma acest lucru

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here