Marile case de pariuri au blocat cotele privind sexul viitorului bebelus al printului Harry

Marile case de pariuri au blocat cotele privind sexul viitorului bebelus al printului Harry si al ducesei Meghan de Sussex, dupa ce, intr-o perioada foarte scurta de timp, foarte multi jucatori au mizat pe faptul ca acesta va fi fetita.

Vezi si Diana, cel mai vehiculat nume pentru viitorul copil al printului Harry

Speculatiile privind sexul si numele viitorului bebelus au aparut inca de cand reprezentantii palatului Kensington, resedinta ducilor de Sussex, au anuntat ca Meghan este insarcinata.

Pariurile privind sexul bebelusilor regali constituie deja o traditie pentru britanici.

Aceasta este, insa, pentru prima data cand cotele sunt blocate, dupa ce foarte multi jucatori au pariat ca viitorul bebelus regal, a carui nastere este asteptata in aprilie, va fi fetita.

,,Am observat ca au fost din ce in ce mai multi jucatori care au pariat pe faptul ca primul bebelus al lui Harry si Meghan va fi o fetita si suntem atat de convinsi de acest lucru incat am blocat pariurile privind sexul acestuia”, a declarat un purtator de cuvant al casei de pariuri online Paddy Power, potrivit The Mirror.

Nu numai fanii ducilor de Sussex asteapta cu sufletul la gura sa vada daca bebelusul va fi fetita sau baiat, ci si membrii familiei regale.

Potrivit traditiei, insa, ducesa Meghan si printul Harry vor afla acest lucru abia la nastere.

De cealalta parte, Diana este cel mai vehiculat nume la casele de pariuri pentru viitorul copil al printului Harry, iar podiumul este completat de Victoria si Alice. Urmatoarele nume din top sunt masculine, Arthur si James, urmate apoi tot de apelative feminine, Elizabeth, Alexandra, Sofia, Grace si Mary.

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anuntat ca ducesa Meghan de Sussex este insarcinata, iar copilul, al saptelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naste in primavara lui 2019.

Aflata la un eveniment oficial, la inceputul lunii ianuarie, fosta actrita americana Meghan Markle a sugerat ca bebelusul se va naste in luna aprilie.

Saptamana trecuta, ducesa a intrat oficial in concediu prenatal.

Printul Harry, in varsta de 34 de ani, al saselea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si fosta actrita americana Meghan Markle s-au casatorit in mai 2018, dupa o relatie de doi ani.

Vezi si Copilul ducesei Meghan nu va purta titlu princiar

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here