Mama unui elev acuza ca baiatul si-a rupt piciorul la ora de sport

Mama unui elev din clasa a saptea, de la o scoala din localitatea Zanoaga, judetul Dolj, acuza ca baiatul ei si-a rupt piciorul in timpul unei ore de sport desfasurate pe terenul denivelat din curtea unitatii de invatamant, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj demarand o ancheta in acest caz.

Citeste si Un elev a cazut de la etajul al doilea al unei sali de sport

Incidentul care a avut loc la scoala din localitatea Zanoaga, judetul Dolj, a fost anuntat pe Facebook, de mama elevului in clasa a VII-a. Copilul s-ar fi impiedicat din cauza denivelarilor de pe terenul de sport si si-ar fi fracturat piciorul.

”Domnule director Radut, care va ocupati de scoala din comuna Leu, sat Zanoaga, va place cum arata terenul de sport din curtea scolii din satul Zanoaga, va place cum arata acest elev in urma antrenamentului facut la ora de educatie fizica? Raspundeti de aceasta scoala de care nu va dati interesul absolut deloc, cum credeti ca se poate desfasura o ora de educatie fizica in aceste conditii? Nu au sala de sport, nu au nimic de care ar putea sa se bucure elevii din scoala, este jalnic ce conditii au elevi din Scoala Zanoaga”, este mesajul postat de Florentina Mirea, pe reteaua de socializare, insotit de o fotografie cu copilul care ar avea piciorul rupt.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Dolj, Nicoleta Litoiu, a declarant corespondentului MEDIAFAX ca institutia pe care o conduce a inceput o ancheta in acest caz.

„Ancheta este in desfasurare acolo, domnul director a declansat o ancheta si dupa ce o va finaliza, atunci va informa si inspectoratul scolar cu privire la rezultatul acesteia, daca intr-adevar elevul si-a fracturat piciorul in timpul orei de sport. Am luat legatura cu profesorul diriginte, cu doamna profesoara de sport, o sa vorbim si cu elevii de la clasa, sa ne spuna de cand au inceput durerile, daca s-a lovit in timpul orei de sport sau dupa aceea”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Nicoleta Litoiu, purtatorul de cuvant al ISJ Dolj.

La randul sau, directorul scolii, Eugen Radut, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca se fac verificari si acestea vor fi facute publice dupa ce ancheta va fi finalizata.

Parintii nu au sesizat, deocamdata, Politia Dolj.

Citeste despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here