Mama celor doua fetite lasate in mizerie si fara mancare, retinuta

Mama celor doua fetite, una de un an si alta de 4 ani, singure in casa, fara mancare si intr-un focar de infectie a fost retinuta, joi, pentru 24 de ore, potrivit deciziei Judecatoriei Galati, transmtie corespondentul MEDIAFAX.

Dupa o sedinta care a durat mai multe ore, magistratii Judecatoriei Galati au decis ca mama celor doua fetite lasate singure in casa, in mizerie si fara mancare, sa fie retinuta pentru 24 de ore, fiind acuzata de rele tratamente aplicate minorului.

Vezi si Doua fetite gasite singure acasa, in mizerie de nedescris, luate de urgenta de DGASPC

Cercetat este si tatal fetelor, dar in stare de libertate, tot pentru rele tratamente aplicate minorului.

Acesta a sustinut ca nu a stiut despre cele intamplate, el fiind la Targu Bujor cand mama a parasit locuinta si a lasat fetele in grija unui batran imobilizat la pat.

Imagini cu o fetita de 1 an si alta de 4 ani, din Galati, care au stat singure acasa timp de cateva zile, intr-o mizerie de nedescris, dupa ce mama plecase, au fost postate pe facebook de o vecina.

Se pare ca mama celor doua fete lipsea cu zilele de acasa, iar copiii au fost salvati de tatal lor care nu locuia la aceeasi adresa si care a fost anuntat de vecina care a realizat filmarile, despre faptul ca fetele sunt singure acasa, in mizerie si fara mancare.

Vecina a filmat conditiile ingrozitoare in care traiau cele doua fetite, printre fecale, viermi si diverse resturi menajere, apoi a postat imaginile pe facebook, dupa ce ar fi incercat in repetate randuri sa o contacteze pe mama copilelor.

Femeia care le-a gasit pe fete a decis sa apeleze la ajutorul tatalui fetelor, care locuieste in alta localitate si care nu stia situatia fetelor. Ulterior, cei doi au luat copiii si i-au dus la spital pentru ca una dintre fete se imbolnavise si avea febra mare.

Medicii au stabilit ca ambii copii sunt malnutriti si prost ingrijiti.

Sursa: Mediafax

Citeste si Tanar de 17 ani, acuzat ca a agresat sexual o fetita de 8 ani, retinut

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here