Mama care a ucis 3 bebelusi ramane in inchisoare

Mama care a ucis 3 bebelusi, pe care i-a nascut neasistata si apoi i-a ascuns in podul blocului, ramane in inchisoare. Femeia din Bistrita Bargaului a fost retinuta la finalul lunii aprile 2017 si trimisa in judecata pentru omor, fiind acuzata ca, in perioada 2012-2015, a suprimat viata a trei copii nou nascuti, pe care i-a nascut la termen, neasistata medical, dupa care a ascuns cadavrele nou nascutilor in podul blocului in care locuia.

Vezi si Educatoarea care si-a inecat fiica de 4 ani, condamnata la inchisoare

Curtea de Apel Cluj a desfiintat decizia Tribunalului Bistrita-Nasaud prin care femeia urma sa fie eliberata din Penitenciarul Gherla. Curtea de Apel Cluj a admis recursul inaintat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud si a desfiintat hotararea Tribunalului Bistrita-Nasaud prin care femeia din Bistrita-Bargaului, acuzata ca si-a omorat trei dintre nou-nascuti si i-a ascuns in podul blocului, ar fi urmat sa fie judecata in stare de arest la domiciliu pana in momentul in care se va pronunta o decizie definitiva in dosarul sau.

,,Admite contestatia formulata de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud impotriva incheierii penale nr. 17/J/11 februarie 2019 pronuntata de Tribunalul Bistrita-Nasaud pe care o desfiinteaza cu privire la dispozitia de inlocuire a masurii arestarii preventive luata si mentinuta fata de inculpata CLM si rejudecand in aceste limite (…) constata legalitatea si temeinicia masurii arestarii preventive, pe care o mentine, fata de inculpata CLM trimisa in judecata pentru comiterea infractiunilor de omor si omor calificat (doua fapte), detinuta in Penitenciarul Gherla”, se arata in decizia luata de Curtea de Apel Cluj.

Tribunalul Bistrita Nasaud decisese ca femeia sa fie eliberata din arest si plasata in arest la domiciliu dupa ce la dosar a fost depusa o expertiza medico-legala realizata de specialistii Institutului de Medicina Legala Mina Minovici care nu s-au putut pronunta clar cu privire la modul in care a survenit decesul bebelusilor.

Citeste si Mama acuzata ca si-a omorat bebelusul si l-a aruncat intr-un parc

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here