Mama acuzata ca si-a omorat bebelusul si l-a aruncat intr-un parc

O mama din judetul Harghita, acuzata ca si-a omorat bebelusul si l-a aruncat intr-un parc, a fost identificata de catre politisti. Anchetatorii au indicii potrivit carora aceasta a plecat din tara si cel mai probabil o vor da in urmarire internationala.

Vezi si Mama care si-a ucis copilul in somn pentru ca i s-a parut ca e diavolul nu avea discernamant

Politia Harghita a fost sesizata, in octombrie 2018, ca pe un teren de joaca din orasul Miercurea Ciuc a fost gasit corpul neinsufletit al unui nou-nascut. Din primele cercetari a reiesit ca fetita nou-nascuta a venit pe lume la termen.

Recent, politistii din Harghita au reusit sa identifice o femeie despre care presupun ca este mama nou-nascutului, sustinand ca aceasta si-a omorat bebelusul si apoi l-a aruncat intr-un parc din Miercurea Ciuc.

Femeia are 48 de ani si este data in urmarire.

Purtatorul de cuvant al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat ca ancheta in acest caz este aproape de finalizare si ca exista indicii ca femeia a plecat din tara imediat dupa presupusa crima.

„Am identificat-o, stim cine este, avem destule elemente probatorii care sa ne indreptateasca sa spunem ca am identificat persoana in cauza. Suntem in proportie de 80% de finalizarea acestei anchete. Cert este ca vorbim despre o femeie de 48 de ani din municipiul Miercurea Ciuc, care imediat dupa comiterea faptei a si plecat de pe raza localitatii. (…) Sunt anumite date si indicii care arata ca ea ar fi in strainatate, asadar nu se mai impune darea in consemn la frontiera, daca este nevoie o vom da in urmarire internationala. Ce este important e ca ea este identificata, am plecat de la aproape nimic, nu am avut niciun fel de date care sa sugereze macar vreo posibila persoana la momentul la care am fost sesizati”, a spus Gheorghe Filip.

Citeste si O femeie din Brasov este suspectata ca si-a ucis copilul nou-nascut

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here