Laura Cosoi a născut al treilea copil

Laura Cosoi, cu fiicele Rita și Vera/ Sursa foto: Facebook

Azi, 23 iunie, Laura Cosoi a născut al treilea copil. Este vorba despre o fetiță pe care o cheamă Lara. Actrița în vârstă de 40 de ani a postat pe rețelele de socializare un mesaj scurt, alături de prima poză în care apare mânuța micuței în mâna proaspetei mame.

Sursa foto: Laura Cosoi, Facebook

Lara / Multumim, Doamne ” este mesajul vedetei, la care a primit mii de aprecieri și comentarii de la urmăritori.

Laura a născut natural, pentru a treia oară, la Spitalul Medicover din București.

Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean mai au două fetițe, Rita și Vera.

”Ce mă emoționează foarte tare e că fetele au deja o relație cu surioara lor care va veni curând pe lume, iar modul cum îți manifestă tandretea e copleșitor. Spre exemplu, Rita e curioasă și pune tot felul de întrebări: cum mănâncă bebe, cum respiră, dacă ține ochii închiși sau deschiși, dacă doarme sau e trează și multe altele. O pupă, o mângâieșsi uneori îi cântă. E super implicată în evenimentul acesta din familie!”, a scris vedeta ceva timp în urmă.

Laura Cosoi, Cosmin Curticăpean și fiicele Rita și Vera

Laura Cosoi a spus în mai multe rânduri că maternitatea a schimbat-o mult și că cel mai bine se simte acum, fiind mama.

”Ce dar minunat este viața, câtă bogăție pot aduce copiii, ce sentiment înălțător de recunoștință ne încearcă ori de cate ori le privim, cât de mareșsi de bun este Dumnezeu cu noi…! Mi-am dorit să împărtășesc această bucurie cu voi azi, pentru că sunteți parte din viața mea și mi-ați fost alături de fiecare dată în toate momentele importante. Și pentru asta vă mulțumesc!‘, a scris vedeta atunci când și-a anunțat în online cea de-a treia sarcină.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here