La Muzeul Antipa are loc ”Ora pasarilor”, al doilea modul al Scolii de Vara

”Ora pasarilor”, al doilea modul al Scolii de Vara de la Antipa, va avea loc in perioada 1-5 iulie, de la orele 10.15, in Sala Atelier de la etajul Muzeul National de Istorie Naturala din Capitala.

Vezi si: La Swimathon Bucuresti se aduna fonduri pentru copiii cu scleroza multipla

Cursul se desfasoara atat in gradina muzeului cat si in alte parcuri vecine din Bucuresti. Copiii sunt asteptati sa vina doar ”cu dorinta de a invata”, iar muzeul anunta ca va oferi materialele de care au nevoie „la pasarit”. Modulul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani.

„«Au sosit pasarile!»- exclamam bucurosi in primavara fiecarui an, dar cati dintre noi stim mai multe despre ele? De ce canta si ne incanta? Unde cuibaresc? Cati pui au? Ce mananca? Cand vin si unde pleaca? Puteti afla raspunsuri la aceste intrebari citind in felurite carti, dar este mult mai usor sa ne intalnim, sa povestim si sa invatam despre pasari la ”Ora pasarilor”, alaturi de coordonatorul cursului, Dr. Angela Petrescu, cercetator stiintific al Muzeului”, anunta cei de la Antipa.

Inscrierea participantilor se poate face prin formularul de rezervare. Programarile se vor face in ordinea inscrierii, in limita a 15 locuri/modul, iar costul de participare este de 180 lei/copil/modul sau 320 lei/2 frati/modul, respectiv 320 lei/copil/2 module.

”Ca sa le puteti aseza langa sufletul vostru si sa va bucure, trebuie sa le cunoasteti, asa ca va invitam la Muzeul National de Istorie Naturala «Grigore Antipa», sa fiti timp de o saptamana «pasarari amatori», sa invatati sa priviti pasarile, sa le descoperiti viata si numele, sa le ascultati cantecul si sa le cunoasteti necazurile. Impreuna vom descoperi pasarelele care-si fac cuiburile langa casa noastra, in parcul sau padurea din apropiere ori pe lacurile sau baltile din Bucuresti”, noteaza organizatorii.

Sursa: Mediafax

Vezi si: Vacanta la MNTR. Ateliere pentru copii de toate varstele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here