La 23 de ani este cea mai tanara bunica din lume!

In prezent, la 23 de ani este cam greu sa-ti imaginezi sa fii parinte. Dar sa devii bunica la aceasta varsta?  Se poate! Ridca Stanescu din Romania a reusit sa obtina acest record.

Poate pentru cineva, varsta de 23 de ani nu este o perioada potrivita de a deveni parinte. Nu se considera suficient de matur sau de responsabil pentru a avea grija de un copil si doar simplu gand de a se trezi cu un copil in brate ii poate produce o reala anxietate. In acelasi timp, exista suficienti tineri, care par sa se bucure de aceasta calitate si care pot imbratisa, cu o mare incredere, noul statul de parinte.  De mama. De tata. Sau poate chiar … de bunica, potrivit vt.co.

Citeste si: Iata care sunt cele mai interesante studii si curiozitati despre divort

Ridca Stanescu, sursa foto: dailymail.co.uk

Ridca Stanescu din Romania a devenit mama la varsta de 12 ani si a sperat ca fiica sa, Maria sa aiba o viata diferita decat a sa. Viata a avut alte planuri pentru Maria: cea din urma a ramas insarcinata si a nascut un baietel la varsta de doar 11 ani. Astfel Ridca Stanescu a devenit bunica. Cea mai tanara bunica din lume.

Este de origine rroma, locuieste in Romania si sustine ca este o practica destul de comuna sa te casatoresti la o varsta frageda. Ridca recunoaste ca a acceptat sa se casatoreasca la varsta de doar 11 ani, in timp ce sotul ei avea doar 13 ani.

Citeste si: 1500 de persoane au spus care este cheia unei casnicii reusite

Cea mai tanara bunica din lume marturiseste ca a incercat de nenumarate ori sa o convinga pe fiica sa, Maria, sa-si continue studiile si sa nu se casatoreasca atat de devreme. Cu toate acestea, Maria s-a casatorit la doar 10 ani si a dat nastere unui baietel.

“Sunt fericita sa fiu bunica (…). Nu am incercat sa o opresc pe fiica mea sa se casatoreasca pentru ca aceasta este traditia”, a declarat fericita bunica.

S-ar putea sa-ti placa si: Sotia este de doua ori mai stresata din cauza sotului decat din cauza copilului!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here