Kirsten Dunst a nascut un baietel

Kirsten Dunst a nascut un baietel, acesta fiind primul copil al actritei americane si al logodnicului ei, Jesse Plemons, potrivit people.com. Actrita in varsta de 35 de ani a nascut copilul la sfarsitul saptamanii trecute si ambii se simt foarte bine, potrivit unei surse citate de People.

Dunst si Plemons, in varsta de 30 de ani, s-au cunoscut in 2016, pe platourile de filmare ale serialului TV „Fargo”, unde interpreteaza un cuplu casatorit. Cei doi se vor casatori anul acesta.

Vezi si Actriţa Kate Hudson este însărcinată

Anul trecut, in iunie, actrita a declarat pentru publicatia The Sunday Times ca vrea sa se concentreze mai putin pe actorie si mai mult „pe redecorarea unei case”. „Ma bucur de alte lucruri si (de cealalta parte, n.r.) muncesc de la varsta de trei ani”, a explicat actrita. „Industria de cinema nu este totul pentru mine”, a adaugat aceasta.

Actrita americana Kirsten Dunst, nascuta pe 30 aprilie 1982, s-a facut remarcata in filmul „Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor” (1994), in care a jucat alaturi de Brad Pitt si Tom Cruise, obtinand o nominalizare la Globurile de Aur si premiul pentru cel mai bun debut la MTV Movie Awards. In 1995, a fost inclusa in lista celor mai frumosi 50 de oameni realizata de revista People.

Actrita a fost apreciata pentru interpretarea din „Sinuciderea fecioarelor” (1999) semnat de Sofia Coppola, regizoare cu care a mai colaborat si la „Marie-Antoinette” (2006), pelicula in care Dunst a avut rolul titular. De asemenea, a fost distribuita in filmul lui Michael Gondry „Stralucirea eterna a mintii neprihanite”, in 2004, jucand alaturi de Jim Carrey si Kate Winslet, si a devenit celebra gratie filmelor din seria „Omul-Paianjen”.

Jesse Plemons a jucat in serialul NBC „Friday Night Lights”, in productia AMC „Breaking Bad”, dar si in filme precum „Baschetii fermecati/ Like Mike” (2002), „Fii pe faza si raporteaza/ Observe and Report” (2009), „Battleship” (2012), „The Master” (2012) si „Black Mass: Afaceri murdare/ Black Mass” (2015).

Vezi si Ducesa Catherine de Cambridge a nascut cel de-al treilea copil, un baiat

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here