Keira Knightley a nascut al doilea copil

Actrita britanica Keira Knightley, cunoscuta pentru aparitii in filme precum ,,Atonement/Remuscare” si ,,The Imitation Game/Jocul codurilor”, a nascut cel de-al doilea sau copil si al sotului ei, muzicianul James Righton, relateaza contactmusic.com.

Citeste si Actrita Anne Hathaway, insarcinata cu al doilea copil

Cei doi parinti nu au confirmat oficial nasterea bebelusului, dar au fost surprinsi impingand un landou de catre fotografii cotidianului britanic Daily Mail. Anuntul despre a doua sarcina a fost facut la un eveniment organizat de casa de moda Chanel in luna mai. Keira Knightley a aparut pe covorul rosu insotita de sotul sau. Ea a fost surprinsa de fotografi in timp ce isi mangaia burta, gest care a confirmat ca este insarcinata.

Acesta este al doilea copil al actritei britanice in varsta de 34 de ani. Knightley este casatorita din 2013 cu muzicianul James Righton, fost component al trupei Klaxons, si mai are o fiica in varsta de patru ani, Edie.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actrite britanice. Primul rol important i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o in ,,Star Wars Episodul I – Amenintarea fantomei „, unde a jucat un personaj din suita reginei Amidala. In toamna anului 2002, actrita a obtinut un rol in ,,Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre”, continuat cu alte patru filme, cu un mare succes de casa. In 2006, Keira Knightley a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din „Pride and Prejudice/Mandrie si prejudecata”. In 2015, actrita britanica a fost din nou nominalizata la Oscar pentru evolutia sa din filmul „The Imitation Game/Jocul codurilor”.

In 2007, Knightley a jucat impreuna cu James McAvoy in filmul ,,Atonement/Remuscare”, pelicula primind sase nominalizari la premiile Oscar. Printre filmele ei se mai numara „Never Let Me Go/Sa nu ma parasesti” (2010), „A Dangerous Method/Metoda periculoasa”(2011), „Anna Karenina”(2012) si „Seeking a Friend for the End of the World/Caut prieten pentru sfarsitul lumii”(2012).

Citeste si Actrita americana Amy Schumer a nascut un baiat

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here