Julia Roberts le-a interzis copiilor sai sa foloseasca retelele de socializare online

Actrita americana Julia Roberts le-a interzis copiilor sai sa foloseasca retelele de socializare online, deoarece nu doreste ca acestia sa fie afectati de „presiunile vietii moderne”.

Citeste si Ed Sheeran a fost hartuit in copilarie fiindca era roscat

Atitudinea vedetei a fost influentata de filmarile pentru cel mai recent film al sau, „Ben is Back”. Roberts joaca rolul mamei unui tanar dependent de droguri, o ipostaza pe care a descris-o ca fiind una dintre cele mai grele slujbe din timpul carierei sale de la Hollywood. Actrita spune ca rolul a facut-o sa impuna sedintele de familie si sa limiteze programele la care se uita copiii sai.

Actrita a declarat ca „este interesant sa incerci sa cresti copii in ziua de azi, pentru ca totul este foarte nou – presiunile, resursele, capacitatea de avea lumea in mainile tale”. Ea a continuat spunand ca isi tine copiii departe de retelele de socializare online pentru ca nu intelege „de ce ar avea nevoie de ele in acest moment”.

Starul s-a descris ca fiind o mama stricta si a afirmat ca impunerea unor limite pentru copii este importanta. Cu toate acestea, ea sustine ca nu isi pedepseste copii, ci prefera sa aiba discutii cu acestia. Roberts a afirmat, glumind, ca nu trebuie sa fie dura, deoarece „fata ei serioasa” este suficient de severa. Aceasta a mai spus ca nu vrea ca cei doi fii si fiica sa sa treaca prin aceleasi probleme prin care a trecut ea in copilarie, insa vrea ca ei sa aiba deprinderi de viata importante precum aranjarea patului, spalatul rufelor sau gatitul.

Julia Roberts este o actrita americana care si-a castigat celebritatea cu rolul din filmul „Frumusica/ Pretty Woman”. Ea este detinatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din „Erin Brokovich”. Printre cele mai recente filme in care a jucat se numara „Mananca roaga-te iubeste/ Eat Pray Love”, „Larry Crowne”, unde a aparut alaturi de Tom Hanks, „Oglinda, oglinjoara/ Mirror, Mirror”, o adaptare cinematografica a basmului „Alba ca Zapada” si „Tinutul din mijlocul verii/ August: Osage County” de John Wells, unde joaca alaturi de Meryl Streep.

Din 2002, ea este casatorita cu cameramanul american Daniel Moder. Acestia au impreuna trei copii: gemenii Hazel si Finn, in varsta de 14 ani, si Henry, in varsta de 11 ani.

Vezi si Cele mai harnice mamici vedete

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here