Ingrijitoarele de la cresa din Navodari, cercetate disciplinar

Ingrijitoarele de la cresa din Navodari, acuzate de parinti ca au agresat fizic si verbal copiii, sunt cercetate disciplinar, au anuntat reprezentantii primariei, in subordinea careia se afla institutia. Intr-un comunicat de presa al Primariei Navodari se arata ca incidentul de la cresa este izolat, iar „cei vinovati vor suporta consecintele faptelor lor”.

„In cazul incidentului de la Cresa nr. 20, Primaria Navodari a demarat procedura de cercetare disciplinara a persoanelor implicate, conform prevederilor legale in vigoare. (…) Este un incident izolat, nu au mai existat astfel de situatii pana in prezent, iar cei vinovati vor suporta consecintele faptelor lor”, se precizeaza in comunicat.

De asemenea, reprezentantii primariei spun ca situatia creata „este regretabila”, iar comisia constituita va dispune „masurile care se impun”.

„Comisia de cercetare disciplinara din cadrul aparatului de specialitate al primarului va analiza si va dispune masurile care se impun, conform Codului Muncii. (…) Mentionam ca situatia aparuta este regretabila si consideram ca astfel de comportamente la locul de munca intolerabile, atat din punct de vedere uman, cat si legal, mai cu seama in relatia cu copiii, fiind constienti de efectele nefaste asupra personalitatii lor”, mai precizeaza reprezentantii Primariei Navodari.

Si politistii fac cercetari la cresa din Navodari, dupa ce parintii au reclamat faptul ca doua angajate ale institutiei au agresat fizic si verbal doi copii. Faptele au iesit la iveala dupa ce un parinte ingrijorat a montat un sistem de inregistrare audio si a auzit cum ingrijitoarele ii agreseaza verbal pe copii. Politistii au ridicat de la cresa si inregistrarile de pe camerele video.

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here