Hai la Iarmaroc Edu-Metode Alternative de Educatie

Esti interesat de metodele alternative de educatie si invatamant? Atunci poti veni duminica, 17 martie, de la ora 10, la Iarmaroc Edu-Metode Alternative de Educatie. Afla aici mai multe informatii despre unde se va desfasura acesta si ce vei putea gasi acolo.

Stii care sunt cele mai importante criterii dupa care sa te ghidezi atunci cand alegi gradinita si scoala copilului tau? Cunosti care sunt activitatile optionale potrivite pentru cel mic?

O parte din framantarile si intrebarile parintilor cu privire la educatia alternativa a celor mici vor putea fi clarificate la Iarmaroc Edu – Metode Alternative de Educatie, care va avea loc duminica, 17 martie, incepand cu ora 10:00 la Nod makerspace, (adresa: Splaiul Independentei nr 160).

  • Iata Gradinitele si Centrele Educationale prezente in zona expo si paneluri:

Bergman – Nature KindergartenKarin’s Kids Academy , EducariumMonterra Crestem MontessoriScoala MonterraGradinita Montessano – Montessori SanatateNatura MontessoriNicolandGradinita Conil KindergartenMariposa Kids.

– metoda Montessori;
– metoda Reggio Emilia;
– metoda Forest Kindergarten;
– metoda Jolly Learning de invatare a limbii engleze;
– metoda de comunicare Espere;
– metoda eematico;
– cursuri de aritmetica mentala;
– metode de dezvoltare prin arta, yoga, sport;
– pedagogiile muzicale Dalcroze, Kodaly si Orff;
– metoda educationala acvatica;
– metoda educationala creativa prin jocul picturii;
– dezvoltare personala / sah / limba germana /Robotica (STEM);
– instrumente si metodologii de coaching;
– educatie prin joc, experimente, dans.

Prin discutiile fata in fata cu furnizorii de metode alternative de educatie, dar si prin participarea la workshopuri demo a copiilor la standul expozantilor, parintii vor putea astfel compara optiunile existente, putand mai apoi sa ia o decizie informata si asumata.

La Iarmaroc Edu veti putea gasi inclusiv stand dedicat cartilor si jucariilor educationale: CarturestiVulp’s ToysJucarie la Cutie, iar mai multe despre educatie civica parinti si copii puteti gasi la standul Grow Up Romania.

Sursa: Iarmaroc Zen

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here