Hai la editia de primavara Baby BOOM 2020, targ pentru copii si viitori parinti!

Cel mai mare targ pentru copii si viitori parinti, Baby BOOM si-a deschis portile pentru editia de primavara si te asteapta in perioada 5-8 martie 2020, la ROMEXPO. Superbebe a fost la deschidere si iti povesteste ce gasesti la targ si de ce merita sa mergi si tu. Intra aici sa afli mai multe detalii.

Esti insarcinata si ai o lista intreaga de hainute si produse de luat pentru bebelus? Esti un viitor tata responsabil care se gandeste la siguranta puiului sau, si cauti cel mai bun carucior sau scaunel de masina? Poate sunteti viitori bunici si considerati ca un patut confortabil pentru nepotel sau nepotica ar fi un cadou minunat? Sau ai un bebelus curios care doreste sa fie plimbat si purtat si cauti un sistem potrivit pentru el? Atunci hai la editia de primavara Baby BOOM 2020, targ pentru copii si viitori parinti! Superbebe a fost si iti povesteste ce gasesti acolo!

La Baby BOOM, care se afla in Pavilionul B1  de la Romexpo, gasesti peste 300 de branduri renumite, cu mii de produse, reduceri si promotii atractive, informatii utile, ateliere gratuite, spectacole pentru copii.

Pe langa zona comerciala, Baby BOOM Show pune la dispozitie vizitatorilor o zona educationala unde prestigiosi doctori si specialisti vin cu informatii pretioase pentru perioada sarcinii, dar si pentru cresterea si ingrijirea copilului.

Iata ce standuri ne-au atras atentia, iar reprezentantii acestora ne-au explicat cu ce noutati si discounturi sunt prezenti la targ:

Lipikar, La Roche Posay

Suntem deja la a treia editie Baby Boom. Am obisnuit consumatorii cu o gama dedicata pentru ingrijirea bebelusilor, dar luam in calcul si ingrijirea intregii familii. Ca si noutate avem o lansare in categoria Lipikar, este vorba despre un balsam pentru pielea uscata, cu tendinta atopica, care are o tripla eficacitate de reparare a barierei cutanate: antirecurenta, calmare imediata a pielii si efecte antimancarime. Avem oferta speciala doar in cadrul targului: la orice produs achizionat poti primi un esantion dintr-o apa termala, un mini serum antirid sau mini mascara, pentru ca ne gandim si la mamici. In plus avem si oferte de tipul, la un produs achizitionat poti avea 50% la al doilea produs” a explicat Irina Juncu, reprezentant La Roche Posay.

standul Ilio.ro

Ilio.ro este un magazin online cu bijuterii pentru copii. Suntem de cativa ani prezente la Baby Boom. La Targ puteti gasi cercei pentru copii cu un sistem special de inchidere, care este nou pentru piata romaneasca. Este bazat pe un capacel rotunjit care se insurubeaza pe tija cercelului. Acest sistem are doua mari avantaje: insurubandu-se, riscul de pierdere este mai mic decat la orice alt sistem, si avand acest capacel rotunjit, care acopera tija, nu va jena cu nimic pielea de sub ureche, nu inteapa, sunt foarte comozi, bebelusii pot dormi cu acesti cercei. De fapt, cerceii sunt potriviti pentru orice varsta, nu doar pentru bebelusi, ci si pentru fetite mai mari, chiar si pentru noi, si mamele noastre. La Targ toate produsele noastre sunt reduse, sunt din aur de 14 karate. In functie de model, avem reduceri intre 10-30 %. Exista si modele cu pietre pretioase, pentru toate gusturile” au explicat Carmen si Dana, reprezentante www.ilio.ro.

Standul Hansa Creation

Hansa Creation reprezinta cele mai realiste creatii de plusuri din lume. Sunt adresate nu doar copiilor, ci si adultilor, promotorilor, educatorilor, profesorilor (…). In ziua de astazi copiii aproape ca nici nu mai stiu cum arata vaca in realitate si atunci noi venim in sprijinul lor cu peste 8000 de produse care au design facut din realitate. Suntem pentru prima data la Baby Boom. Se va deschide in curand primul magazin la Brasov. Produsele sunt facute si pictate manual, provin din Filipine, acolo este fabrica. Avem variante de design interior, puppets-uri, robotizate, unele pot fi si programate. Multe dintre ele sun folosite in afara tarii pentru realizarea de emisiuni online. Hansa Creation poate sa realizeze creatii pana la 50 de metri inaltime. Pe perioada Targului avem un discount de 19%” a spus  Marian Stan, reprezentant Hansa Creation.

Standul Manute Creative

Suntem cei de la Manute Creative si venim pentru prima data la Baby Boom. Ne focusam pe jucarii educative, spre exemplu, avem temporizatoare care ii ajuta pe copii sa inteleaga si sa vizualizeze conceptul de timp. Sunt foarte utile, mai ales pentru copiii mici, atunci cand sunt foarte greu de scos din joaca. Este usor sa le spui <mai ai doua minute>, iar ei vad cat anume inseamna acele doua minute. Avem si seturi de construit, majoritatea sunt din lemn, avem si jocuri de rol, seturi creative. Ne adresam copiilor de la 1 an pana la 12 ani” a explicat Angela Floca, reprezentant Manute Creative.

Standul Mustela

Ca noutate, la aceasta editie venim cu Cicastela, un produs destinat oricarui tip de iritatie, fie ca este vorba despre o iritatie in jurul guritei, de la nivelul fetei in general, a funduletului, a pliurilor, urme de varsat de vant, de ciupituri de tantari. Este o crema cicatrizanta cu un complex de cupru-zinc, pantenol, acid hialuronic, extracte de avocado, repara, regenereaza. Asteptam parintii la stand pentru informare, diverse cadouri, reduceri. De exemplu, la gelul de dus de 1 litru il avem la pret de 750 ml, la achizitii de 150 de lei, oferim o gentuta cadou, pentru gravide la doua produse cumparate vor primi cadou un gel postpartum” a declarat Ioana Popescu, reprezentant Mustela. 

Museline organice Buva Boutique

Venim cu noua colectie de museline organice, cu desene noi, de asemenea cu paturici si prosoape noi. Avem discounturi pe toata perioada Targului, la unele produse chiar pana la 35%. Oferim materiale calitative, din bumbac organic. De ce bumbac organic? Pentru ca este foarte placut ca si textura, iar ce conteaza cel mai mult pentru parinti este ca sunt cel mai putin tratate chimic” a explicat Liliana Dima, reprezentant Buva Boutique.

Scaunul auto Swandoo

Swandoo- scaunul auto al Mileniului III, evaluat ca cel mai sigur scaunel de masina pentru bebelusi de catre Automobil Club German ADAC si Clubul Austriac de Automobile, Motociclete, a ajuns in premiera in Romania si il puteti gasi la standul Adinei Foldager, co-owner SC Adinish Trading SRL:

Suntem la a treia editie, iar acum venim cu multe noutati, si anume, lansam in premiera nationala unul dintre cele mai renumite branduri de carucioare din lume, care se numeste Joolz. Este un brand olandez. Ce este deosebit la ei este ca au o responsabilitate fata de societate si mediu: la fiecare carucior vandut se planteaza un copac, anumite carucioare sunt facute din plasticul reciclat din oceane, sunt produse inovative, de calitate, cu un design foarte frumos. De asemenea, venim si cu Swandoo, care este un brand austriac de scaunele de masina, care a si fost premniat de doua ori de curand.

Produse de refacere de dupa nastere, la stadul Adinei Foldager

Cele mai cautate produse de la noi sunt cele de refacere de dupa nastere, dar si Baby Nest-ul, cuibusorul pentru bebelusi. Asteptam parintii sa vina la Targ pentru ca avem discounturi de 20%” a explicat Adina Foldager.

Cateva informatii utile despre targ:

  • Programul este urmatorul:

Accesul in zilele de Joi si Vineri se poate face pe baza invitatiei ce se descarca gratuit de pe site-ul babyboomshow.ro. Iar in weekend (7-8 martie), accesul se face doar pe vaza de bilet, achizitionat la intrarea de la targ.

Pret intrare: 10 lei/ persoana

Parcare vizitatori: 5 lei/ora

Sambata,7 martie: 10.00-19.00

Duminica, 8 martie: 10.00-18.00

Transport public: Liniile STB care ajung la Piata Presei sunt: 105, 131, 148, 149, 205, 261, 304, 330, 331, 335, 361, 449, 780, 783, circula destul de bine si linia de tramvai 41.

Autor: Inga Stoian

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here