Gwyneth Paltrow, criticata de fiica sa, dupa ce a publicat o poza fara a-i cere consimtamantul

Gwyneth Paltrow a fost criticata de fiica sa, Apple Martin, dupa ce actrita a publicat o poza cu ele doua pe reteaua de socializare online Instagram fara a-i cere consimtamantul.

Vezi si Alanis Morissette este insarcinata cu cel de-al treilea copil

Fotografia, care le infatiseaza pe cele doua la schi, a fost incarcata pe Instagram. In poza, Paltrow arata foarte fericita, in timp ce fiica sa, in varsta de 14 ani, are capul pe jumatate acoperit de o pereche de ochelari si o casca.

Dorinta actritei americane de a impartasi acest moment cu admiratorii sai din retea nu a fost apreciata de fiica sa. Apple Martin i-a raspuns mamei sale: „Mama, am mai discutat acest aspect. Nu poti sa publici fotografii cu mine decat daca-mi ceri acordul”.

Gwyneth Paltrow si-a sustinut insa decizia, spunandu-i adolescentei ca nu i se poate vedea fata.

Reactia fetei poate fi justificata de faptul ca aceasta isi mentine contul de Instagram privat, ceea ce inseamna ca, spre deosebire de mama sa, prefera ca fotografiile sale sa nu fie vazute de toata lumea.

Cea mai recenta fotografie in care cele doua au aparut impreuna a fost publicata pe 26 septembrie 2018, cu ocazia unei sarbatori americane, Ziua Nationala a Fiicei.

Gwyneth Paltrow, desemnata in 2013 cea mai frumoasa femeie din lume de revista People, a devenit cunoscuta in cinematografie cu rolul din thrillerul „Seven”, in 1995, in care a jucat alaturi de Brad Pitt – care i-a devenit apoi partener de viata. In 1999, ea a castigat un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar pentru rolul din pelicula „Shakespeare In Love/Shakespeare indragostit”. Paltrow este si creatoarea site-ului de lifestyle Goop.

Apple este fiica actritei cu Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, de care a divortat in 2016. Cei doi mai au impreuna un copil, Moses, in varsta de 12 ani.

Citeste si Copii care isi dau parintii in judecata

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here