Gravida din Neamt, dusa la ambulanta blocata in zapada cu ajutorul unei senilate

O femeie gravida din comuna Oniceni, judetul Neamt, este transportata la ambulanta cu ajutorul unei senilate, dupa ce autospeciala care urma sa o preia s-a inzapezit.

Potrivit reprezentantilor ISU Neamt, in comuna Oniceni ambulanta nu poate sa ajunga la o femeie insarcinata, din cauza zapezii si a vicolului.

”Intervine in prima faza un utilaj de la Primarie si se deplaseaza la intampinare senilata pentru a prelua pacienta si sa o transporte pana in localitatea Valea Ursului, unde asteapta ambulanta SAJ”, au informat reprezentantii ISU Neamt.

Citeste si: Scoli inchise din cauza ninsorilor in mai multe judete

Tot in judetul Neamt, o ambulanta care urma sa preia mai multi pacienti pentru dializa a ramas blocata, vineri, din cauza viscolului puternic. O freza a pompierilor si un utilaj al Primariei Ion Creanga au intervenit pentru a degaja soseaua acoperita cu zapada.

De precizat ca trei drumuri nationale au fost inchise circulatiei din cauza viscolului. Traficul greu este restrictionat pe alte cinci artere din judetele Neamt, Bacau si Botosani. In paralel, este in vigoare si o informare meteo de ninsori, care arata ca aria precipitatiilor se va extinde dinspre sud-vest si va cuprinde treptat sudul, estul si centrul tarii.

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here