Gordon Ramsey a devenit tata pentru a cincea oara

Vedeta gastronomiei britanice Gordon Ramsey, in varsta de 52 de ani, a devenit tata pentru a cincea oara, dupa ce sotia sa, Tana, a nascut un baietel, care a primit numele de Oscar James.

Vezi si Daniel Coman, prezentatorul TVR 1, tata pentru prima oara

Copilul s-a nascut joi, potrivit unui mesaj publicat de Ramsay pe platforma de micro-blogging Twitter.

Anuntul despre viitorul copil a fost facut de familia Ramsey intr-o inregistrare video publicata pe 1 ianuarie pe contul vedetei de pe platforma de socializare online Instagram, urmarit de aproximativ 5 milioane de fani.

In acest clip, copiii maestrului bucatar, Megan, in varsta de 21 de ani, Matilda, in varsta de 17 ani, și gemenii Jack și Holly, in varsta de 19 ani, urau fanilor „La multi ani!”, iar apoi Tana Ramsey, in varsta de 44 de ani, surazand și cu un abdomen foarte proeminent, anunta ca va avea al cincilea copil.

Tana Ramsey a suferit un avort spontan, in luna a cincea de sarcina, in 2016. Gordon și Tana Ramsey sunt casatoriti de 22 de ani.

Gordon Ramsay a primit de-a lungul carierei, pentru restaurantele sale, un total de 16 stele Michelin, dar in prezent detine doar șapte. Restaurantul Gordon Ramsay din Chelsea, Londra, detine trei stele Michelin inca de la deschidere, din 2001. Ramsay este una dintre vedetele gastronomiei britanice, realizator de emisiuni TV și una dintre cele mai bine platite celebritati din lume.

Vezi si Richard Gere a devenit tata, pentru a doua oara, la 69 de ani

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here