Fratii fetitei peste care a cazut un televizor, preluati de Protectia Copilului

Fratii fetitei peste care a cazut un televizor, au fost preluati de Protectia Copilului. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Bacau a intervenit in regim de urgenta, in cazul celor cinci frati ai fetitei de 3 ani, dupa ce parintii acestora au plecat de acasa si i-au lasat in grija unui localnic in varsta de 48 de ani, iar peste fata de 3 ani a cazut un televizor.

Vezi si O fetita de trei ani, in coma la spital, dupa ce a cazut peste ea un televizor

„Cu acordul mamei, ceilalti cinci copii au fost preluati in sistemul de protectie pana la finalizarea demersurilor legale si sociale. O echipa s-a deplasat in teren pentru a evalua situatia la domiciliul familiei. In total, familia are opt copii, doua fete majore care nu mai locuiesc acolo si cei sase minori”, a declarat Marian Vatamanescu, purtatorul de cuvant al DGASPC Bacau.

Fetita de trei ani, din comuna Plopana, a ajuns in coma la spital, duminica, dupa ce peste ea a cazut un televizor. Incidentul s-a petrecut cand parintii erau plecati de acasa, iar fetita si cinci frati ai ei cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani erau in grija unui barbat.

Anul trecut, aceasta a fost operata dupa ce peste ea a cazut un frigider.
Politia a deschis o ancheta, fiind intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Vezi si Probleme de alimentatie la copii

 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here