Fiica in varsta de 7 ani a cantaretei Pink debuteaza alaturi de mama sa

Willow Sage, fiica in varsta de 7 ani a cantaretei Pink, debuteaza alaturi de mama sa, pe un album care include piesele de pe coloana sonora a filmului „The Greatest Showman”, potrivit people.com.

Citeste si Peste 360.000 de prescolari si elevi din clasele II-VIII beneficiaza de rechizite si ghiozdane

Fetita a inregistrat o versiune a piesei „A Million Dreams” pe care in film o canta actorii Hugh Jackman si Michelle Williams. Si mama lui Willow, Pink, a inregistrat o versiune a aceleiasi piese, care va fi inclusa pe albumul ce va aparea pe piata pe 16 noiembrie.

Pe acelasi material discografic sunt incluse piese cantate de staruri precum Kelly Clarkson, Sara Bareilles, Panic! at the Disco, Pentatonix, Zac Brown Band, Zendaya si Ty Dolla $ign.

Coloana sonora a filmului american „The Greatest Showman”, regizat de Michael Gracey, a fost premiata cu un Glob de Aur si nominalizata la Oscar. Filmul, lansat in decembrie 2017, s-a situat pe locul al cincilea in topul musicalurilor cu cele mai mari incasari din istorie, cu 434 de milioane de dolari la nivel mondial.

„The Greatest Showman” prezinta povestea infiintarii circului Barnum & Bailey (1871 – 2017) si vietile starurilor acestuia.

Vezi si Fiica lui Mark Anthony este compozitoare la doi ani

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here