Fiica cea mica a lui Chris Cornell a lansat o piesa produsa de tatal ei in interes caritabil

Toni Cornell, fiica cea mica a lui Chris Cornell, a lansat in interes caritabil o piesa produsa de regretatul star rock, solist al trupelor Soundgarden si Audioslave, care s-a sinucis in mai 2017, potrivit Associated Press. Piesa a fost produsa de Chris Cornell pentru fiica sa cand aceasta avea 12 ani, dar abia acum a fost lansata.

Citeste si „Am nevoie de tine”, cantec dedicat copiilor din orfelinate

,,Far Away Places” a fost compusa de Toni in urma cu trei ani si a fost una dintre ultimele produse de Cornell inainte ca el sa moara, in mai 2017.

Piesa a fost lansata pe iTunes si este disponibila si pe alte servicii de streaming. De asemenea, a fost inclusa intr-un scurtmetraj omonim, regizat de Tatiana Shanks, o prietena de familie. Filmul a fost prezentat in mai multe festivaluri de profil si a fost si premiat.

Incasarile generate de vanzarea piesei vor fi donate unei organizatii care lupta pentru prevenirea actelor de cruzime fata de copii.

Pe 18 mai 2017, Chris Cornell, solist al trupelor Soundgarden, Temple of the Dog si Audioslave, a fost gasit mort intr-o camera de hotel din orasul american Detroit. Chris Cornell avea 52 de ani. Medicii legisti au stabilit ca acesta s-a sinucis prin spanzurare. Testele toxicologice au aratat ca avea in organism un nivel ridicat de lorazepam, naloxona (un anti-opioid), barbiturice, cofeina si un anticongestionant. Totusi, nu aceste substante i-au provocat moartea. Muzicianul s-a luptat cu depresia mare parte din viata si a avut probleme legate de abuzul de diverse substante.

Chris Cornell este considerat una dintre figurile de marca ale miscarii grunge din anii 1990. In afara de trupele cu care a cantat, el a lansat si patru albume solo, „Euphoria Morning” (1999), „Carry On” (2007), „Scream” (2009), „Higher Truth” (2015). A primit o nominalizare la premiile Globul de Aur pentru piesa „The Keeper”, care a aparut pe coloana sonora a filmului „Machine Gun Preacher” (2011), si a compus, alaturi de David Arnold, si interpretat piesa „You Know My Name”, tema filmului „Casino Royale” (2006). A fost nominalizat de 15 ori la premiile Grammy si a obtinut doua astfel de trofee.

Citeste si Cantec de iubire in intreaga lume

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here