Fetita de 7 ani disparuta de acasa, gasita dupa o saptamana

Fetita de 7 ani, din Petrosani, disparuta de acasa a fost gasita dupa o saptamana. Surse din cadrul anchetei au declarat ca fetita a plecat din fata blocului impreuna cu o persoana fara adapost, dar apropiata familiei, spre cimitirul din Petrosani.

Vezi si: Copiii care consumă alcool acasă au probleme cu băutura la adolescenţă

Ea fost gasita de politisti in incinta unui camin dezafectat din municipiul Vulcan, impreuna cu cel cu care a plecat. Din primele informatii, ea nu a patit nimic, insa a fost dusa la spital pentru o evaluare a starii de sanatate. Copila si barbatul s-ar fi indreptat spre Cimitirul Central din municipiul Petrosani, pentru a primi alimente de pomana, de Ziua Mortilor. „In cursul noptii, in urma activitatilor investigative si de cautare, politistii au gasit fetita de de 7 ani, disparuta in data de 1 noiembrie a.c., din Petrosani. Aceasta a se afla in incinta unui camin dezafectat din municipiul Vulcan, impreuna cu barbatul cu care a plecat din fata blocului”, au transmis politistii, precizand ca din primele verificari se pare ca fetita nu a fost agresata in vreun fel.  Totodata, a fost sesizata autoritatea de protectie a copilului, pentru efectuarea unei achete sociale”, arata sursele citate.

La cautari in localitatile Vaii Jiului au participat peste 50 de politisti, jandarmi si politisti locali, sub coordonarea Serviciului de Investigatii Criminale. Fetita de 7 ani era data in urmarire nationala, dupa ce, la data de 4 noiembrie, tatal copilei, aflat in Timisoara, a reclamat disparitia la Politia Municipiului Petrosani.

In acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate in mod ilegal, urmand sa fie dispuse masurile legale. Cercetarile se fac sub coordonarea Parchetului de la langa Judecatoria Petrosani. Anchetatorii spun ca, in trecut, cei doi ar mai fi fost la cersit.

Vezi si: Anchete la Iasi, dupa ce o fata de 10 ani, cu dizabilitati, a fost gasita legata de stalp

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here