Fetita de 4 ani in stare grava dupa ce poarta metalica a cazut peste ea

O fetita de 4 ani este in stare grava, la spital, dupa ce in timp ce se juca impreuna cu sora ei in curtea locuintei din satul Capataneni, judetul Arges, poarta metalica a cazut peste ea. Politistii au deschis o ancheta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Vezi si Liceul din Timisoara, care a dat doi laureati Nobel, fara autorizatie ISU din cauza unei erori

Purtatorul de cuvant al Politiei Arges, Madalin Zamfir, a declarant corespondentului MEDIAFAX, ca fetita de patru ani se juca impreuna cu sora ei de opt ani in curtea locuintei din satul Capataneni. Micuta a incercat sa deschida poarta metalica pentru ca tatal sa intre cu masina, iar in acel moment poarta s-a desprins din balamale si a cazut peste copil.

“S-a deschis o ancheta in acest caz si se fac cercetari pentru vatamare corporala din culpa”, a spus Zamfir.

La randul sau, directorul ambulantei Arges, Marian Hiru, a declarat ca echipajul de ambulanta a intervenit si a transportat-o pe fetita la UPU Curtea de Arges, iar de aici a fost transferata la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, cu suspiciune de fractura de coloana cervicala.

La ora transmiterii acestei stiri, un echipaj intervine pentru transferul fetitei catre elicopterul SMURD, care o va transporta pe copila la un spital din Capitala.

Sursa: Mediafax

Afla detalii despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here