Fetita de 12 ani, rapita si violata de prietenul tatalui

Un barbat de 39 de ani, din Braila, a fost retinut, fiind acuzat ca a rapit si violat o fetita de 12 ani, fiica unui prieten al sau. Copila a fost data disparuta de familie, ea revenind acasa dupa mai multe ore, unde le-a povestit parintilor ce s-a intamplat.

Vezi si Minore in varsta de 11 ani, fortate sa se prostitueze

Fata de 12 ani a fost luata de acasa de agresor, care a profitat de neatentia tatalui copilei, in timpul noptii de sambata spre duminica. Tatal a anuntat disparitia, dar cautarile nu au dus la nici un rezultat. Copila a reusit sa se intoarca acasa duminica dimineata, in stare de soc si i-a povestit tatalui ei ca a fost fortata sa-l insoteasca pe agresor si apoi a fost violata de acesta.

Politia a inceput o ancheta si dupa 24 de ore de cautari l-a prins pe barbat in orasul Braila, acesta fiind retinut si cercetat pentru lipsire de libertate si viol.

„Este vorba despre o fata in varsta de 12 ani din Braila. Sambata seara ea a fost luata de acasa de un prieten al tatalui ei, fara stiinta acestuia. Tatal a anuntat Politia privind disparitia copilului. Fetita a aparut la domiciliu dimineata si a spus ca a fost violata. A fost depistat si barbatul care are de 39 de ani. El este cercetat pentru lipsire de libertate si viol”, a declarat pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Laura Dan.

Cercetarile in acest caz vor continua, anchetatorii cerand pe numele barbatului de 39 de ani arestare preventiva.

Vezi si Invatatorul acuzat ca a strans de gat un elev, a demisionat

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here