Fetita de 10 ani din Hunedoara violata timp de un an de tatal sau

Tatal fetitei, un barbat de 46 de ani din comuna Burjuc judetul Hunedoara, a fost retinut fiind acuzat ca, timp de un an de zile, si-a violat in mod repetat fiica in varsta de 10 ani.

Vezi si: Adolescenta, rapita, batuta cu biciul si obligata sa faca materiale pornografice

Intoarsa in tara din Germania, unde fusese la munca, mama copilei a sesizat Politia. Potrivit reprezentatilor Politiei Judetene Hunedoara, barbatul ar fi constrans-o pe fiica sa in varsta de 10 ani sa intretina relatii sexuale cu el, timp de un an, profitand de faptul ca mama acesteia era plecata la munca in strainatate.

Dupa ce mama fetitei s-a intors acasa, copila i-ar fi spus despre abuzurile la care era supusa de catre tatal sau, iar femeia a sesizat politistii, care l-au ridicat pe barbatul de 46 de ani si au declansat o ancheta in acest caz.

„Politistii Sectiei de Politie Rurala Ilia au luat masura retinerii fata de barbatul de 46 de ani, banuit de comiterea infractiunii de viol. Acesta va fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva”, a declarat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

Ancheta este coordonata de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Deva.

Vezi si: Fetita de 12 ani, rapita si violata de prietenul tatalui

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here