Festivalul Micilor Gimnasti, la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport

Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport (UNEFS) va gazdui in 13 aprilie cea de a treia editie a evenimentului de gimnastica artistica ”Festivalul Micilor Gimnasti”. Evenimentul este rezervat sportivilor, fete si baieti, cu varste cuprinse intre 6 si 8 ani.

Vezi si Dr. Daniela Popescu, medic si mama: ,,Negocierea este ,,arma secreta”

Festivalul va fi organizat de masteranzii anului I – programul de studii ”Management si Marketing in Structurile, Activitatile si Evenimentele Sportive” din cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport. Aceasta competitie este una deosebita, reprezentand primul pas catre o cariera in sport atat pentru tinerii sportivi, cat si pentru echipa de organizare. Intre acestia se afla si personalitati importante din lumea gimnasticii.

”Festivalul Micilor Gimnasti” se va desfasura in Sala de jocuri a Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport (Strada Constantin Noica, nr. 140, sector 6, Bucuresti), incepand cu ora 10:00. In cadrul evenimentului vor exista intreceri la cate doua aparate, sol si sarituri. Vor participa sportivi de la cluburi din Bucuresti si din Buzau.

Citeste si Un Tandarica Altfel pentru micii spectatori

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here