Fata de 14 ani din Constanta, ucisa de tata, murise cu sase ore inainte sa fie gasita

Fata de 14 ani, din comuna Sacele, judetul Constanta, ucisa de tatal ei, care apoi a incercat sa se sinucida folosind o substanta utilizata in agricultura, murise cu sase ore inainte sa fie gasita de sora ei. Anchetatorii au stabilit ca fata a fost strangulata.

Citeste si: Bebelus de sase zile, gasit mort intr-o fantana

Surse judiciare au declarat ca rezultatele necropsiei in cazul fetei de 14 ani, ucisa de tata, arata ca aceasta a fost strangulata, pana la acest moment nefiind rezultate medico-legale care sa confirme ca a fost injectata cu substanta necunoscuta.

Mai mult, necropsia arata ca adolescenta murise cu sase ore inainte de a fi gasita de sora ei, in varsta de 11 ani, care, in prezent, primeste ajutor psihologic, fiind in stare de soc.

In ceea ce il priveste pe tata, care a incercat sa se sinucida dupa ce si-a ucis fiica, acesta este internat in stare de coma la Spitalul din Constanta.

Sursele citate arata ca acesta a ingerat o substanta, cel mai probabil folosita in agricultura.

O tanara de 14 ani a murit, saptamana trecuta, in comuna Sacele, din judetul Constanta, primele date aratand ca a fost ucisa de tatal ei. Ulterior, barbatul a incercat si el sa-si puna capat zilelor.

Sursa: Mediafax

Citeste si: Profesorul de religie care a luat pe capota un elev nu ar trebui sa revina la catedra

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here