Fata de 13 ani, lovita de o masina

O fata in varsta de 13 ani din Alexandria a fost lovita de o masina condusa de un consilier al Garzii Forestiere, care bause. Soferul a fugit de la locul accidentului si a fost gasit mai tarziu, politistii stabilind ca el avea permisul suspendat tot pentru ca a condus beat.

Vezi si Baietel de 3 ani cu coloana rupta in urma unui accident de masina

Potrivit IPJ Teleorman, politistii au fost sesizati prin 112 cu privire la faptul ca la intersectia a doua strazi din Alexandria a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor cercetari, un barbat in varsta de 56 de ani a facut un viraj cu masina, moment in care a lovit o fata in varsta de 13 ani din Alexandria, care traversa strada prin loc nepermis.

Fetita a fost transportata la spital, cu rani usoare, insa, potrivit politistilor, soferul masinii consumase alcool si a parasit locul accidentului.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, soferul a fost gasit mai tarziu de catre politisti.

„Soferul a parasit locul accidentului, fiind gasit in autoturismul care provocase accidentul la circa 60 de metri de locul producerii accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,39 mg/l acool pur in aerul respirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de probe de sange. In urma verificarilor, s-a stabilit ca barbatul avea si dreptul de conducere suspendat, pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragole.

Potrivit unor surse locale, barbatul care a cauzat accidentul este consilier in cadrul Garzii Forestiere Bucuresti, institutie subordonata Ministerului Apelor si Padurilor.

Politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului si conducere pe drumurile publice fara permis.

Vezi si Un copil de 4 ani si jumatate, aflat la volanul unei masini, a accidentat un muncitor

Sursa: Mediafax

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here