Eva Longoria a nascut un baietel

Actrita americana Eva Longoria, vedeta a serialului de succes „Neveste disperate/ Desperate Housewives”, a nascut primul ei copil, un baietel care a primit numele de Santiago Enrique, informeaza voici.fr.

Informatia a fost facuta publica in exclusivitate de revista Hola USA !, care a scris ca actrita in varsta de 43 de ani a nascut baietelul marti, la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles.

Vezi si Zara Tindall, nepoata reginei Elizabeth a II-a, a nascut o fetita

Eva Longoria a facut publica si o fotografie a ei cu baietelul ei. Acesta este primul copil al actritei si al cincilea al sotului sau, José Antonio „Pepe” Bastón, in varsta de 49 de ani.

Bastón, presedinte al Televisa, cea mai mare companie de media din America Latina, a mai avut patru copii cu fosta sa sotie, Natalia Esperón: Natalia si tripletii Mariana, Jose si Sebastian, insa acesta din urma a murit la cateva zile de la nastere.

Eva Longoria si mogulul media mexican Jose Bastón s-au casatorit in mai 2016. Aceasta este cea de-a treia casatorie a actritei dupa esecul mariajelor cu actorul Tyler Christopher si jucatorul de baschet Tony Parker.

Eva Longoria a devenit celebra gratie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Neveste disperate/ Desperate Housewives”, pentru care a obtinut nominalizari la Globurile de Aur si premiile Sindicatului actorilor americani. Eva Longoria a mai jucat in filme precum „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body” (2008) si „For Greater Glory: The True Story of Cristiada” (2012). De asemenea, actrita a dat voce unui personaj din animatia „Arthur Christmas” (2011). In perioada 2015 – 2016, Longoria a jucat in sitcom-ul NBC „Telenovela” si a fost producator executiv pentru serialul „Devious Maids”.

Vezi si Kirsten Dunst a nascut un baietel

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here