900 de elevi care invata la Colegiul Pedagogic din Arad vor incepe cursurile in data de 17 septembrie

Aproximativ 900 de elevi care invata la Colegiul Pedagogic din Arad vor incepe cursurile in data de 17 septembrie, decizia fiind luata de conducerea unitatii, cu acordul Inspectoratului Scolar, pentru ca lucrarile de reabilitare a cladirii nu au fost finalizate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citeste si  In anul scolar 2018-2019, evaluarile de la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a au loc in mai 2019

Directorul Colegiului National “Preparandia – Dimitrie Tichindel” din Arad, Sorin Haiduc, a declarant corespondentului MEDIAFAX, ca aproximativ 900 de elevi de la clasele gimnaziale si de liceu vor incepe cursurile in data de 17 septembrie.
Decizia a fost luata, cu acordul Inspectoratului Scolar Arad, pentru ca lucrarile de reabilitare a cladirii nu au fost inca finalizate.

“Inceperea cursurilor s-a amanat cu o saptamana. Am avut lucrari de reabilitare de un an de zile, termenul de finalizare este la sfarsitul lunii septembrie, si urmeaza sa fie finalizate, dar din cauza prafului si a faptului ca nu a fost finalizata lucrarea, nu am putut sa incepem in conditii foarte bune in data de 11 septembrie cursurile si am amanat, cu acordul inspectoratului scolar, pana in data de 17 septembrie si o sa recuperam orele ulterior. Aproximativ 900 de elevi amana inceperea scolii, clasele de invatamant primar au inceput, doar gimnaziul si liceul au ramas”, a afirmat Sorin Haiduc.

Potrivit directorului unitatii de invatamant, cladirea a fost reabilitata cu bani de la Primaria Arad, iar lucrarile au constat in schimbarea acoperisului, a instalatiei electrice si a geamurilor.
In total, aproximativ 1.400 de elevi invata la Colegiul Pedagogic din Arad.

Sursa: Mediafax

Afla detalii despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here