Eleva la spital, lovita de o masina pe trecerea de pietoni

O eleva in varsta de 15 ani din Satu Mare a ajuns, luni, de la scoala la spital, dupa ce anterior a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni. Soferul a oprit sa o intrebe pe fata cum se simte, dupa care a plecat.

Vezi si Gardul liniei de tramvai din fata Spitalului pentru Copii „taiat”pentru ca bloca accesul ambulantelor

Accidentul s-a produs aproape de institutia de invatamant la care invata eleva – Liceul Economic ”Gheorghe Dragos” din Satu Mare.

Fata lovita de masina a mers la scoala dupa ce a fost lovita de masina, insa acolo s-a simtit rau.

Potrivit Politiei Satu Mare, eleva are zgarieturi pe fata, iar in timpul orei de curs profesorii au sunat la 112, deoarece nu se simtea bine, fiind si foarte speriata.

”Soferul s-a oprit sa o intrebe cum se simte, iar apoi a plecat. In acest caz s-a retinut parasirea locului accidentului pentru ca nu a anuntat politia si nu a asteptat sa vina”, arata reprezentantii Politiei Satu Mare.

Astfel, soferul este cercetat pentru vatamare corporala si parasirea locului accidentului. Soferul a ramas fara permis, iar cercetarile in acest caz continua. Eleva a fost transportata la spital pentru tratament si investigatii medicale.

Afla detalii despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here