Elev cautat dupa ce a pulverizat spray lacrimogen intr-un tramvai

Un adolescent, elev la un liceu din Iasi, este cautat de politisti, dupa ce, miercuri seara, a pulverizat spray lacrimogen intr-un tramvai. Elevul era suparat pentru ca echipa sa a pierdut un meci de handbal.

Vezi si detalii despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

In urma incidentului, mai multe persoane au acuzat dureri, iar elevul a fugit.

„Am fost sesizati cu privire la un incident care a avut loc intr-un tramvai ce se afla in zona Agronomie (Copou – n.r.). Din primele informatii reiese ca, in cursul zilei de ieri (miercuri – n.r.), ar fi avut loc o competitie sportiva intre licee din Iasi. Dupa finalizarea competitiei, elevi ai ambelor licee au urcat intr-un tramvai, pentru a merge in zona de cazare. La un moment dat, un elev, probabil suparat ca echipa sa a pierdut meciul – ar fi fost vorba despre handbal, din câte se pare – ar fi dat cu un spray iritant lacrimogen in tramvaiul respectiv”, a declarat, joi, purtatorul de cuvânt al IPJ Iasi, Anca Vijiac.

Aceasta a adaugat ca, in urma incidentului, mai multe persoane au avut dureri, iar elevul a fi fugit, fiind acum cautat de politisti.

„Avem unele indicii in ceea ce priveste suspectul si il cautam, pentru a stabili cu exactitate ce s-a intâmplat si a lua masurile legale”, a incheiat Anca Vijiac.

Citeste si Primaria Capitalei infiinteaza Reteaua Metropolitana de crese si gradinite

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here