Doua fete din Valcea, colege de scoala, cautate de politisti dupa ce au disparut

Doua fete din Valcea, colege de scoala, sunt cautate de politisti, dupa ce au disparut. Mama uneia dintre ele a anuntat IPJ Valcea ca fiica sa nu a ajuns la scoala si nici nu a revenit la domiciliu. Inspectoratul de Politie Valcea a anuntat ca se fac verificari dupa ce doua fete, de 13, respectiv 14 ani, din municipiul Ramnicu Valcea, au disparut.

Citeste si Fratii fetitei peste care a cazut un televizor, preluati de Protectia Copilului

Politistii valceni au fost sesizati de mama fetei de 13 ani, Nicole Elena Predescu, in varsta de 13 ani, ca nu a ajuns la Scoala Gimnaziala nr.10 si nici la domiciliu nu a revenit.

Din verificari a reiesit ca fata ar fi insotita de prietena si colega ei de clasa, Diana Coman. Nicole Elena Predescu are in jur de 1,60-1,65 metri inaltime, 40-45 de kg, par saten deschis, lung, nas drept, ochi caprui.

In momentul plecarii de la domiciliu, fata purta jacheta kaki, din fas, prevazuta cu gluga cu blanita maro, hanorac gri, pantaloni albastri tip jeans, era incaltata cu pantofi sport negri, cu talpa de alba.

A doua copila, Diana Coman, are de 1,60-1,65 m inaltime, 55 de kg, par saten, pana la umeri, nas drept, ochi caprui. In momentul plecarii de la domiciliu, aceasta purta o jacheta neagra, din fas, pantaloni negri, tip jeans si era incaltata cu o pereche de ghete maro.

Fetele ar mai fi plecat, in trecut, de la domiciliu.

Politistii fac apel ca persoanele care pot oferi informatii ce pot duce la depistarea celor doua fete sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa apeleze numarul 112.

Citeste si Marsul pentru viata 2019 „Unic din prima secunda”

Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here