Doi elevi ai liceului Lovinescu din Capitala batuti de alti trei baieti

Doi elevi ai Liceului Teoretic „Eugen Lovinescu” din Capitala au fost batuti de catre alti trei baieti, in apropierea unitatii de invatamant, anunta Politia Capitalei, care precizeaza ca cei doi au fost transportati la o unitate pediatrica pentru ingrijiri.

Vezi si Trei eleve s-au batut in sala de clasa a liceului

Reprezentantii Politiei Capitalei au anuntat ca au fost sesizati, prin apel la numarul unic de urgenta 112, referitor la un conflict intre cinci adolescenti. Doi dintre acestia, elevi ai Liceului Teoretic „Eugen Lovinescu” din Bucuresti au fost agresati de alti trei baieti, cunoscuti din vedere.

„La fata locului au ajuns de urgenta echipaje de ordine si siguranta publica ale Sectiei 25 Politie si echipaj de prim ajutor. Cei doi tineri au fost condusi la spital pentru evaluare. La acest moment se efectueaza audieri in vederea stabilirii contextului in care s a produs agresiunea. Cei doi tineri au fost transportati pentru examinare la o unitate pediatrica. Se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente si pentru identificarea tuturor persoanelor implicate”, anunta Politia Capitalei.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marian Banu, a precizat, pentru MEDIAFAX, ca incientul a avut loc in apropierea liceului Eugen Lovinescu si ca doi elevi din clasa a 11-a au fost batuti de doi indivizi din afara.

Citeste despre seminarul “Povestea nasterii naturale”, organizat de www.superbebe.ro si Baby Expo, in cadrul Salii Polivalente. 

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here