Doi copii din clasa pregatitoare au fugit de la scoala cu autobuzul

Doi copii din clasa pregatitoare au fugit de la scoala cu autobuzul. Elevii in varsta de sase ani, de la o scoala din Sibiu, au fugit din curtea institutiei de invatamant si s-au urcat in autobuz. Cei doi au fost gasiti dupa cateva ore de o femeie care a sunat la Politie. A fost deschisa o ancheta in acest caz.

Citeste si Ancheta, dupa ce un copil de 4 ani a fugit de la gradinita

Potrivit Politiei Sibiu, dascalii de la scoala unde invata cei doi elevi au sunat si au anuntat ca doi copii, in varsta de 6 ani, elevi in clasa pregatitoare, au fugit din curtea unitatii de invatamant.

„In urma alertei primite, politistii Serviciului de Investigatii Criminale, de Ordine si Siguranta Publica, precum si politistii rutieri s-au deplasat de urgenta in teren, desfasurand activitati specifice de cautare a celor doi copii. In jurul orei 14.30, in urma unei sesizari primite telefonic in Dispeceratul I.P.J. Sibiu, prin care o femeie semnala ca doi copii de varsta frageda se afla intr-un autobuz nesupravegheati, politistii sibieni au reusit depistarea copiilor intr-un mijoc de transport in comun”, a spus Elena Welter, purtatorul de cuvant al Politiei Sibiu.

Cei doi copii au fost incredintati familiilor. Din cercetari, oamenii legii au stabilit ca cei mici nu au fost victimele unor vreunei infractiuni. Politistii au declansat o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care copiii au parasit unitatea de invatamant.

Citeste si Primaria Capitalei vrea sa infiinteze un serviciu de transport al elevilor

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here