Doi copii, de 3 luni si de 7 ani, si 5 adulti au decedat intr-un accident grav in Bacau

Sursa foto: Agerpres/Digi24

7 persoane au murit intr-un accident grav produs pe DN2/E85 intre Adjud si Bacau, dintre care doi copii, un bebelus de 3 luni si un copil de 7 ani, si 5 adulti. Alte 5 persoane ranite au fost duse la spital, dintre care un copil si un adult se afla in stare grava, cu traumatisme multiple.

Accidentul s-a petrecut duminica, la 8 dimineata, pe drumul dintre Bacau si Adjud, cand un microbuz de calatori, in care se aflau 7 adulti a intrat pe contrasens si a lovit frontal o masina in care se afla o familie de 5 persoane, (doi adulti si 3 copii).

Autoturismul era condus de sot, in spate se afla mama de 34 de ani, care tinea un bebelus de 3 luni brate, iar alaturi se presupune ca se aflau si ceilalti 2 copii. Mama, bebelusul de 3 luni si copilul de 7 ani au murit la impact. Familia venea din Anglia in vacanta in Romania si se indreptau spre Suceava.

Microbuzul era condus de un barbat de 46 de ani, care facea des curse Bacau-Adjud. Nu se stie deocamdata de ce microbuzul a intrat pe contrasens.

La fata locului au intervenit mai multe autospeciale (de stingere si de descarcerare), ambulante judetene si SMURD, si a fost solicitat si elicopterul SMURD.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here