Doi copii batausi, cautati de politisti

Doi copii batausi sunt cautati de politisti, dupa ce au fost filmati in timp ce bateau cu salbaticie, cu pumnii si picioarele, un barbat care parea ca nu se poate apara. Imaginile, postate pe youtube, au fost vazute de politisti care ii cauta atat pe agresori, cat si pe victima.

Vezi si Initiativa Copil Iubit la Bord pregateste politistii in siguranta auto a copiilor

Politia din Braila s-a autosesizat si face cercetari dupa ce pe youtube a aparut imagini violente cu doi copii care bat un barbat. Oamenii legii incearca sa afle cine sunt victima si agresorii din incidentul produs in municipiul Braila.

In imaginile postate apare un barbat care se refugiaza in coltul unei case fiind atacat de doi copii, cu varste de cel mult 12 ani. Atacatorii il lovesc pe barbat cu pumnii si picioarele si nu se opresc nici in momentul in care realizeaza ca sunt filmati.

La finalul filmarii, unul dintre copii isi aprinde o tigara in timp ce continua sa loveasca victima cu piciorul.

„Ne-am autosesizat si facem cercetari pentru loviri si alte violente. Incercam sa-i identificam pe vinovati dar si victima agresiunii. Se va intocmi dosar penal. Partea vatamata are 90 de zile sa depuna plangere. Agresiunea s-a produs joi, 14 februarie in municipiul Braila”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Laura Dan.

Citeste si Targ destinat viitoarelor mamici

Sursa: Mediafax

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here